*Tehnologija vam olajša vožnjo in parkiranje vendar ne bo delovala pod določenimi pogoji ali okoliščinami. Za dostop do splošnih pogojev uporabe Nissanovih tehnologij kliknite tukaj.
**Navedene vrednosti se nanašajo na baterijo kapacitete 40kWh. Čas polnjenja je odvisen od pogojev polnjenja, vključno z vrsto polnilnice in pogojev, temperaturo baterije ter temperaturo okolice polnilnega mesta. Polnilni čas hitrega polnjenja se nanaša na polnjenje s polnilnico CHAdeMO. Zasnova vozila Nissan LEAF omogoča večino vsakodnevnih potovanj, poleg tega je opremljen z varnostnimi mehanizmi pri polnjenju, ki ščitijo baterijski sklop pri večkratnem hitrem polnjenju v kratkem časovnem obdobju. Čas polnjenja se v primeru ponavljajočega hitrega polnjenja lahko podaljša, če se zaradi temperature baterijskega sklopa vklopi tehnologija varnostnega mehanizma baterije.
***Apple Car Play je zaščitena blagovna znamka družbe Apple INC. Zahteve za uporabo sistema AppleCarPlay: IAP2, iPhone5 ali novejši (s konektorjem Lightning) in iOS 8.3 ali novejši. Povezava je prek USB. Dostopnost Apple CarPlay in Android Auto sta odvisna glede na trg. AndroidAuto je zasnovan za delovanje na telefonih s sistemom Android 5.0 (Lollipop) ali novejšim. potrebuje povezavo prek USB. Dostopnost Apple CarPlay in Android Aauto sta odvisna glede na trg.

Prikazane slike so simbolične. V nekaterih primerih so na fotografijah prikazani specifični modeli, ki vsebujejo opremo ali dele, ki niso na voljo na trgu. Prikazana oprema morda ni na voljo.