Posebna ponudba novih osebnih vozil Renault

Odkrijte naše najboljše trenutne ponudbe za nova vozila Renault.

Clio

Clio z akcijsko ponudbo:
že za 16.190 €*;
 • s 4,99% spremenljivo obrestno mero;
 • s 5 leti podaljšanega jamstva;
 • z bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 200 €.
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Clio
*Cena velja za model Renault Clio equilibre TCe 90 in že vsebuje redni popust v višini 300€. ​Ob nakupu avtomobila preko Renault Financial Services prejmete obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 299 € v prvem letu in bon za 50€ v drugem letu ter brezplačno podaljšano jamstvo (5 let ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej). ​Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme bon za zimske pnevmatike v vrednosti 200 €. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 € ter minimalnim trajanjem 36 mesecev z Renault Financial Services. ​Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. ​Velja preko Renault Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak. Velja za vozila iz zaloge.


Captur

Captur z akcijsko ponudbo:
že za 20.090 €*;
 • s 4,99% spremenljivo obrestno mero;
 • s 5 leti podaljšanega jamstva;
 • z bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 200 €.
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Captur
*Cena velja za model Renault Captur evolution TCe 90 in že vsebuje redni popust v višini 300 €.​ Ob nakupu avtomobila preko Renault Financial Services prejmete obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 299 € v prvem letu in bon za 50€ v drugem letu ter brezplačno podaljšano jamstvo (5 let ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej).​ Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme bon za zimske pnevmatike v vrednosti 200 €. ​ Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 € ter minimalnim trajanjem 36 mesecev z Renault Financial Services.​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Velja preko Renault Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.​ Velja za vozila iz zaloge.

Megane

Megane z akcijsko ponudbo:
že za 20.890 €*;
 • s 4,99% spremenljivo obrestno mero;
 • s 5 leti podaljšanega jamstva;
 • z bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 300 €.
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Megane
*Cena velja za model Renault Megane equilibre Tce 140 in že vsebuje redni popust v višini 900 €. ​Ob nakupu avtomobila preko Renault Financial Services prejmete obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 299 € v prvem letu in bon za 50€ v drugem letu ter brezplačno podaljšano jamstvo (5 let ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej).​ Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme bon za zimske pnevmatike v vrednosti 300 €.  Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 € ter minimalnim trajanjem 36 mesecev z Renault Financial Services.​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Velja preko Renault Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.

Megane Grandtour

Megane Grandtour z akcijsko ponudbo:
že za 22.290 €*;
 • s 4,99% spremenljivo obrestno mero;
 • s 5 leti podaljšanega jamstva;
 • z bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 300 €.
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Megane Grandtour

*Cena velja za model Renault Megane Grandtour equilibre TCe 140 in že vsebuje redni popust v višini 900 €. ​Ob nakupu avtomobila preko Renault Financial Services prejmete obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 299 € v prvem letu in bon za 50€ v drugem letu ter brezplačno podaljšano jamstvo (5 let ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej).​ Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme bon za zimske pnevmatike v vrednosti 300 €. ​Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 € ter minimalnim trajanjem 36 mesecev z Renault Financial Services.​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Velja preko Renault Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.


Megane Conquest

Megane Conquest z akcijsko ponudbo:
že za 26.990 €*;
 • s 4,99% spremenljivo obrestno mero;
 • s 5 leti podaljšanega jamstva;
 • z bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 300 €.
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Megane Conquest

*Cena velja za model Renault Megane Conquest equilibre TCe 140 in že vsebuje redni popust v višini 700 €. Ob nakupu avtomobila preko Renault Financial Services prejmete obvezno in osnovno kasko  zavarovanje za 299 € v prvem letu in bon za 50€ v drugem letu ter brezplačno podaljšano  jamstvo (5 let ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej). ​Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme bon za zimske pnevmatike v  vrednosti 300 €. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 € ter  minimalnim trajanjem 36 mesecev z Renault Financial Services. ​Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že  vključuje 22-odstotni DDV in DMV. ​Velja preko Renault Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak. ​ 


Grand Scenic

Grand Scenic z akcijsko ponudbo:
že za 30.890 €*;
 • s 4,99% spremenljivo obrestno mero;
 • s 5 leti podaljšanega jamstva;
 • z bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 300 €.  
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Grand Scenic
*Cena velja za model Renault Grand Scenic techno TCe 140 in že vsebuje redni popust v višini 700 €. ​Ob nakupu avtomobila preko Renault Financial Services prejmete obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 299 € v prvem letu in bon za 50€ v drugem letu ter brezplačno podaljšano jamstvo (5 let ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej).​ Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme bon za zimske pnevmatike v vrednosti 300 €. ​Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000 € ter minimalnim trajanjem 36 mesecev z Renault Financial Services.​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Velja preko Renault Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.

Koleos

Koleos z akcijsko ponudbo:
že za 33.890 €*;
 • s 4,99% spremenljivo obrestno mero;
 • s 5 leti podaljšanega jamstva;
 • z bonom za zimske pnevmatike v vrednosti 400 €.  
Podrobneje o akcijski ponudbi za Renault Koleos

*Cena velja za model Renault Koleos techno TCe 160 EDC in že vsebuje redni popust v višini 2.700 €. Ob nakupu avtomobila preko Renault Financial Services prejmete obvezno in osnovno kasko  zavarovanje za 299 € v prvem letu in bon za 50€ v drugem letu ter brezplačno podaljšano  jamstvo (5 let ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej). ​Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme bon za zimske pnevmatike v  vrednosti 400 €. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 6.000€, minimalnim trajanjem 36 mesecev z Renault  Financial   Services. ​Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že  vključuje 22-odstotni DDV in DMV. Velja preko Renault Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.