Grand Scenic

Renault Grand SCENIC – zunanjost

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Grand Scenic z Renault Financial Services

podrobni podatki o porabi goriva in emisijah po wltp
Poraba pri mešanem ciklu: 6,3 - 6,9 l/100 km. Emisije CO₂ : 143 - 156 g/km. Emisijska stopnja: EURO6DFULL. Emisija NOₓ : 0,0225- 0,03454 g/km. Emisija trdnih delcev: 0,0002 g/km. Število delcev (x1011): 0,01 - 0,72. Vrednosti meritev porabe in emisij ustrezajo standardu meritev WLTP. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov.

dizajn

Družinsko vozilo s 7 sedeži

Ker velike družine cenijo tudi dizajn, ima Grand Scenic povsem prenovljen videz. Naj vas povsem navduši njegova sodobna, aerodinamična in elegantna podoba.
Grand Scenic – 3D
Izklesan dizajn
Velika 51 cm (20″) platišča kot del serijske opreme, aluminijasti strešni nosilci z matiranim zaključkom, navpične zadnje luči s 3D učinkom, karoserija v dveh odtenkih. Grand Scenic ima vse.
Grand Scenic na cesti
Občudujte njegovo obliko
Grand Scenic z aerodinamičnimi, sodobnimi in elegantnimi linijami privlači poglede.
Grand Scenic - notranjost
Uživajte na družinskih počitnicah
V zadnjem delu vozila so police Easy Life opremljene z elastičnimi trakovi, ki omogočajo potnikom uporabo in polnjenje pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov z dodatnimi vhodi USB.
Grand Scenic – žaromet
Svetlobni podpis
Edinstven svetlobni podpis vozila Grand Scenic s 3D učinkom je v hipu prepoznaven.
Grand Scenic – notranjost
Najsodobnejše inovacije
Grand Scenic vključuje najnovejše vrhunske tehnologije: Renault MULTI-SENSE in 5 načinov vožnje, Easy Park Assist, barvni projekcijski zaslon.
Renault Grand Scenic pred hišo
Uživajte v sproščeni vožnji z vozilom Grand Scenic
Odkrijte najnovejšo varnostno opremo, ki so jo razvili naši inženirji: sistem za aktivno pomoč pri zaviranju v sili z zaznavanjem pešcev, opozorilnik za zaznavanje utrujenosti, pomoč za ohranjanje voznega pasu.

značilnosti

Modularen in povezan enoprostorec

Grand Scenic vam prinaša izjemno udobje in najboljše tehnologije za sproščeno vožnjo.
Renault Grand SCENIC – dodatna oprema
Tablični računalnik z zaslonom na dotik R-LINK 2
Upravljajte vse tehnologije vozila Grand Scenic s samo nekaj kliki. Zaslon na dotik vam omogoča, da poiščete pot do vsakega cilja, telefonirate ali pošljete elektronsko pošto s preprostim glasovnim ukazom.
Renault Grand Scenic
Takojšnja modularnost z enim dotikom
Prevažate dolge ali velike predmete? Nič lažjega z vozilom Grand Scenic! Z enim dotikom gumba zložite sedeže in ustvarite ravno dno za prevoz večjega tovora.

Barve, platišča, oblazinjenje: prilagodite Grand Scenic svojemu okusu

Grand Scenic

Podrobnejši podatki o vozilu Grand Scenic

Grand Scenic – različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT