Novi Megane E-Tech 100% electric

od konjske moči,
do električne moči
Renault Megane E-Tech 100% electric

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Megane E-Tech 100% electric z Renault Financial Services

Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40 96kW standard charge
s 5 leti jamstva;
  • že za 269€/mesec s pologom 10.371€.


Motor 160 kW
ali 220 KM
Na voljo v različicah techno in iconic. Različica evolution s povečanim dosegom na voljo samo s 130 KM.
Pospešek 7,4 s
0–100 km/h
Na voljo pri različici evolution z 220 KM.
Do 470 km
doseg vožnje (WLTP)
Na voljo pri različici evolution s povečanim dosegom.
Pridobite do 300 km
v 30 minutah
Največji doseg po polnjenju s hitrim polnilnikom DC z najmanjšo močjo 130 kW (v mešanem voznem ciklu WLTP). Povečajte dosega do 200 km v ciklu vožnje po avtocesti.


čisti občutek Čisti dizajn
Kompaktna limuzinska karoserija, slog križanca, izklesan zadnji del, športne linije. Njegove aerodinamične linije mu dajejo prepoznaven videz in omogočajo vznemirljivo vožnjo. 51 cm (20”) kolesa, svetlobni podpis Full LED, 3D svetlobni trak zadaj in zlato kromirani poudarki razkrivajo povsem izviren dizajn.
OGLEJTE SI GALERIJO
Ergonomski in prostoren
Ekskluzivna platforma vozila Megane E-Tech 100% electric ima povsem ravna tla. Dodatni prostor se sprosti zaradi razširjene strukture in nove izjemno tanke armaturne plošče openR: 209 mm prostora za noge zadaj, 33 l prostora za tovor.
Vrhunsko doživetje vožnje
Sprostite se v prenovljenem potniškem prostoru, v katerem je vse oblikovano za poenostavitev vaše vožnje. Iz nastavljivega sedeža z optimizirano podporo lahko dosežete velik zaslon openR velikosti 774 cm2 v obliki črke L.
Modularna zasnova in odlagalna mesta
Indukcijski brezžični polnilnik spredaj, vrata USB-C zadaj, osrednje odlagalno mesto, 33 l prostornine v osrednjem in stranskem odlagalnem mestu ter 440 l prostornine v prtljažniku. Megane E-Tech 100% electric vam zagotavlja popolno počutje v notranjosti vozila.

Čista tehnologija

Z VGRAJENIMI STORITVAMI GOOGLE: VAŠE DOŽIVETJE POVEZANE VOŽNJE
Uporabite sistem openR link z vgrajenimi storitvami Google za konfiguracijo do 5 računov. Dostopajte do vseh priljubljenih aplikacij in uživajte v najboljših storitvah Google brez povezovanja s telefonom.
Vrhunski zvok Harman Kardon
Ekskluzivni novi sistem Harman Kardon zagotavlja pristno doživetje za vse potnike. Ponuja 410 W skupne moči z 2 visokotonskima zvočnikoma na bočni strani armaturne plošče, 2 nizkotonskima zvočnikoma v ploščah sprednjih vrat, 2 visokotonskima in 2 nizkotonskima zvočnikoma v ploščah zadnjih vrat ter 1 globokotonskim zvočnikom v prtljažniku. Glasba se spremeni v nepozabno doživetje s 5 različnimi zvočnimi okolji in tehnologijo Quantum Logic Surround™.

Najvišja stopnja varnosti

24 sistemov za pomoč vozniku in varnostnih sistemov vam zagotavlja brezskrbno vožnjo.
Megane E-Tech 100% electric – sistemi za pomoč vozniku
Sistemi za pomoč vozniku
Odpravite se na bolj intuitivno in tekočo vožnjo z 8 tehnologijami za pomoč vozniku, ki so na voljo pri vozilu Megane E-tech 100% electric.
Megane E-Tech 100% electric – varnost
Varnost
Vozite povsem varno! Pametni sistemi za pomoč vozniku spremljajo prometne razmere in vas opozorijo na nepričakovane dogodke na cesti.
Megane E-Tech 100% electric – sistemi za pomoč pri parkiranju
Pomoč pri parkiranju
Nikoli več se ne prestrašite bočnega parkiranja in si poenostavite parkirne manevre s sistemi za pomoč pri parkiranju.

Čisto električno

Inovacija 360°
Nova platforma CMF-EV je opremljena z ultra tanko baterijo z zmogljivostjo 60 kWh in kompaktnim električnim motorjem z močjo 160 kW. Optimizirana porazdelitev teže, večja medosna razdalja, povsem ravno dno in nizko težišče dajejo avtomobilu večjo okretnost in več prostora v notranjosti.
Večja avtonomija
Megane E-Tech 100% electric je eno najlažjih vozil v segmentu (1620 kg). V notranjosti sistem samodejno nadzira temperaturo baterije in motorja. Z enakovredno močjo ne glede na zunanje razmere uživate v večjem dosegu vožnje.
Napredna aerodinamična oblika
Iskanje inovativne aerodinamike nam je omogočilo večji doseg vožnje. Omejena višina, oblika strehe, pnevmatike z ožjim stranskim delom, izklesani odbijači in zložljive vratne kljuke so strukturne značilnosti, ki izboljšajo njegovo učinkovitost.

Vozilo, kot ga še ne poznate

Megane E-Tech 100% electric je z vami na vseh poteh. Vozilo, ki je plod strokovnega znanja znamke Renault, ponuja do 470 km dosega vožnje (300 km z baterijo z zmogljivostjo 40 kW).
Simulator časa polnjenja in dosega vožnje
Ocenite doseg vožnje in čas polnjenja
Vnesite informacije za svoje vozilo Megane E-Tech 100% electric in zahtevano polnjenje za ogled dosega vožnje in časa polnjenja, ki je potreben pri vsaki polnilni točki.
Rešitve polnjenja
Rešitve polnjenja
Na voljo vam je pestra izbira rešitev po meri za polnjenje doma, v službi ali na poti. Megane E-Tech 100% electric je na voljo s kablom načina 3, tip 2, ki ga lahko uporabite na domači polnilni postaji Wallbox ali na javni polnilni točki.
Povezljive storitve Renault
Ostanite povezani s svojim vozilom z aplikacijo My Renault
Poenostavite si življenje z aplikacijo My Renault in upravljajte vozilo na daljavo preko telefona: preostali doseg vožnje, polnilne postaje v bližini, načrtovanje polnjenja, načrtovanje vožnje in še več. 
Poleg tega, da vam povezljive storitve Renault vsakodnevno pomagajo, se stalno razvijajo in izboljšujejo z novimi funkcijami.
Pogosta vprašanja in odgovori
Več o vožnji z električnim pogonom
Vas zanima več o električnih vozilih? Odkrijte več o vožnji z električnim pogonom.     

Barve, platišča, oblazinjenje: prilagodite Megane E-Tech 100% electric svojemu okusu

Novi Megane E-Tech 100% electric

Podrobnejši podatki o vozilu Megane E-Tech 100% electric

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT