Dacia Jogger ECO-G

Novi Jogger ECO-G


AKTUALNA PONUDBA

Odpeljite svoj novi Dacia Jogger po ugodni ceni!
PORDROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI EASY GO

V promocijski akciji Renault Nissan Slovenija promovira svoj model Novi Dacia Jogger s podaljšanim jamstvom za 5 let ali do 100.000 km, karkoli se zgodi prej, pogodbo o vzdrževanju že za 99 € (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services), obveznim in osnovnim kasko zavarovanjem za prvo leto za 99 € (velja preko Dacia Financial Services) in bonom v višini e-vinjete v vrednosti 110€ z DDV (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services). V akcijo je vključeno enoletno avtomobilsko zavarovanje, ki obsega 1 leto brezplačnega obveznega in kasko zavarovanja in velja preko Dacia Financial Services. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednost od 5.000 € in minimalnim trajanjem 24 mesecev. V financiranje je vključeno zavarovanje za brezposelnost, nezgodno smrt in nezgodno invalidnost. Pridružujemo si pravico do napak. V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4. in 5. leto sledi 2 leti podaljšanega jamstva Dacia oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej.

* Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.

PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI EKO SKLAD KREDIT

*EKO SKLAD na svoji spletni: 

https://www.ekosklad.si/prebivalstvo/pridobite-spodbudo/seznam-spodbud/osebna-vozila-na-plin po vnosu v rubriko Hitri informativni izračun kredita nudi naslednje kreditne pogoje za nakup vozila: 

  • Informativna mesečna anuiteta za model Novi Jogger Essential 1.0 ECO-G 100 17.190€ z DDV, s pologom v višini 5.590€ in financirano vrednostjo 11.600€ za obdobje 120 mesecev, znaša ob najemu kredita prek EKO SKLADA 114,39€. 

Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. Obrestna mera za najem kredita znaša 3,44 % (3 mesečni EURIBOR + fiksni pribitek 1,3 %). EOM = 4,29 % se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Skupni znesek, ki ga mora odplačati kreditojemalec, znaša 14.533,54 € od tega znašata zavarovalna premija 244,34 € in strošek odobritve kredita 162,40€. Kreditojemalec mora kredit zavarovati pri Zavarovalnici Triglav, d.d., Ljubljana, v skladu s pogoji poziva. Informativni izračun je narejen na dan 27.12.2022. 

Več o kreditih EKO SKLADA za osebna vozila na plin, si lahko preberete na uradni spletni strani https://www.ekosklad.si/prebivalstvo/pridobite-spodbudo/seznam-spodbud/osebna-vozila-na-plin 

GA Adriatic d.o.o. ne odgovarja za informacije objavljene na spletnih straneh EKO SKLADA kot tudi ne za točnost in zanesljivost in celovitost teh informacij in informativnega izračuna kredita, ki je na voljo na spletnih straneh EKO SKLADA.  

Splošne informacije in pogoji akcije vozite na plin

Avtoplin (utekočinjen naftni plin) je zaradi izjemne ekonomike in ugodnih okolijskih značilnosti ena izmed alternativ klasičnim naftnim gorivom, saj se z njegovo uporabo stroški, ki se porabijo za nakup goriva, skoraj prepolovijo. Avtoplin je namreč najbolj ekonomično gorivo na našem trgu, saj se strošek v primerjavi s 95-oktanskim bencinom lahko zmanjša tudi do 50 %. Zato sta Dacia in Petrol združila moči in kupcu vozil Dacia na plinski pogon (ECO-G verzije) ponudila še dodatno ugodnost:

  •  15 % prihranka do 2.000 litrov LPG goriva s Petrol kartico zvestobe.

1. Do 15 % prihranka je upravičen:
a) Kupec, ki kupi katerokoli vozilo Dacia (Sandero, Sandero Stepway, Jogger in Duster) na plinski pogon (ECO-G verzija);
b) Kupec, ki je polnoletna fizična oseba (ponudba ne velja za pravne osebe in podjetja);
c) Kupec, ki ima Petrolovo kartico zvestobe (PKKZ) ali Petrol klub plačilno kartico (PKPK) oziroma se na novo včlani v Petrol klub in tako pridobi kartico zvestobe.

2. Kupec katerekoli Dacia ECO-G, ki želi koristiti 15 % prihranka do 2.000 litrov mora:
a) Kupiti katero koli Dacia vozilo verzije ECO-G, pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia;
b) Uspešno izvesti registracijo za koriščenje ugodnosti, in sicer:
i. na spletni strani https://akcije.petrol.si/vozinaplin, na način, da v navedeni spletni strani objavljeni spletni obrazec zapiše svoje pravilne in točne podatke(1), ki so: ime in priimek, e-mail ali telefonska številka, VIN številka šasije v času prodajne ponudbe kupljenega vozila Dacia ECO-G ter številka veljavne kupčeve Petrol klub kartice, na katero se bo kupcu ob izpolnjevanju vseh pogojev priznalo upravičenje do pridobitve navedenega popusta. Za uspešno registracijo mora kupec vozila Dacia ECO-G na koncu vnosa vseh prej navedenih zahtevanih podatkov podati tudi soglasje k pogojem prodajne ponudbe;
ii. z izpolnitvijo in oddajo pristopnega obrazca Petrolu, ki ga kupec vozila Dacia ECO-G lahko ob nakupu vozila Dacia ECO-G pridobi pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia. V pristopni obrazec mora kupec zapisati svoje pravilne in točne podatke (1), ki so: ime in priimek, e-mail ali telefonska številka, VIN številka šasije v času prodajne ponudbe kupljenega vozila Dacia ECO-G ter številka veljavne kupčeve Petrol klub kartice, na katero se bo kupcu ob izpolnjevanju vseh pogojev priznalo upravičenje do pridobitve navedenega popusta. Pristopni obrazec mora kupec poslati na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, pogoj za uspešno registracijo je, da Petrol prejme pravilno izpolnjen pristopni obrazec najkasneje do izteka veljavnosti prodajne ponudbe. S pošiljanjem pristopnega obrazca kupec vozila Dacia potrjuje seznanjenost s pogoji prodajne ponudbe in z njimi soglaša;
c) včlaniti se v Petrol klub(1) (v primeru, da kupec vozil Dacia ECO-G nima Petrol klub kartice zvestobe ali Petrol klub plačilne kartice) preko sledeče povezave https://www.petrol.si/petrol-klub/vclanite-se oziroma izpolniti pristopni obrazec v brošuri Petrola, ki ga lahko kupec Dacia vozila dobi pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia.
d) podati izrecno privolitev k danim pravilom in seznanjenost z njihovo vsebino, ki soobjavljeni na spletni strani https://akcije.petrol.si/vozinaplin.

3. Ugodnost:
Ugodnost, ki se podeljuje v akciji, je opredeljena v obliki 15 % popusta do 2.000 litrov goriva Q Max LPG. Sodelujoči prejme ugodnost zapisano na Petrol klub plačilno ali lojalnostno kartico in jo lahko koristi ob plačilu goriva Q Max LPG na vseh prodajnih mestih Petrol v Sloveniji in na Hrvaškem.

4. Dodatni pogoji in informacije
Za aktivacijo ugodnosti na PKKZ in PKPK je potrebno ujemanje VIN številke šasije vozila Dacia,ki jo je kupec podal ob registraciji navedenih zgoraj ter podatkom o VIN številkah šasij v času prodajne ponudbe prodanih vozil Dacia ECO-G, ki jih Petrolu sporoči Renault Nissan Slovenija.

Od dneva, ko Petrol prejme pristopnico (bodisi v fizični obliki oziroma preko spleta), se bo vroku do 10 dni ugodnost naložila na Petrol klub kartico.

Kupec, ki izpolnjuje vse pogoje za sodelovanje v akciji navedenih zgoraj, pridobi možnost, da s tem, ko na spletni strani www.petrol.si/vozi-na-plin izpolni obrazec z vsemi zahtevanimi podatki, pridobi ugodnost na svojo Petrol klub kartico. Ugodnost bo lahko sodelujoči koristil 3 leta od datuma, ko bo ugodnost naložena na kartico.

Kupec ugodnosti ne more prenesti na tretjo osebo ali drugega sodelujočega, prav tako ugodnosti ne more unovčiti za gotovino ali zamenjati za drugo nagrado.

V skladu z določbami 108. člena Zakona o dohodnini (Zdoh-2) se nagrade iz te akcije, ki jih lahko prejemajo sodelujoči, ne vštevajo v davčno osnovo od drugih dohodkov.

5. Osebni podatki
Pravice posameznikov glede varstva osebnih podatkov, v povezavi s pridobljenimi ugodnostmi na Petrol klub kartico, so določene v Politiki zasebnosti na spletni strani: https://www.petrol.si/gdpr/politika-zasebnosti. Sodelujoči lahko vse pravice iz tega odstavka uveljavlja pisno na naslov: Petrol, Slovenska energetska družba, d.d., Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, s pripisom: “za DPO”. Najkasneje v 15 dneh po prejemu zahteve bodo osebni podatki udeleženca izbrisani oz. ustrezno popravljeni.

6. Trajanje akcije
Akcija traja od 6.6.2022 do 5.6. 2023

Dacia si prislužuje pravico, da kadarkoli zaključi s to akcijo oziroma do sprememb navedenih aktivnosti oziroma mehaniko akcije po lastni presoji prilagodi oz. spremeni. O tem bo kupec predhodno obveščen na spletni strani dacia.si, kjer bo objavljena sprememba pravil.

Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Za vse dodatne informacije glede pridobivanja Petrol kartice je na voljo brezplačna telefonska številka 080 22 66 (Petrol klub).

(1) Upravljavec osebnih podatkov je Petrol d.d., Ljubljana. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov najdete na https://www.petrol.si/gdpr.

ECO-G: VARČEN IN PRAKTIČEN
Najboljše iz obeh svetov z bencinskim in plinskim motorjem

Novi Dacia Jogger je na voljo z motorjem ECO-G 100! Dvogorivni motor znamke Dacia vam omogoča zmanjšanje porabe goriva in ogljičnega odtisa. Točenje goriva je enostavno kot še nikoli, saj se predelava izvede v fazi proizvodnje!     
NOVO DRUŽINSKO VOZILO S 7 SEDEŽI ZNAMKE DACIA
Potrebujete več prostora za nakupovalne potrebe ali se odpravljate na pustolovščine z družino in prijatelji? Pripravite se, da vas bosta prevzeli notranjost in izjemna dodatna oprema vozila, ki je na voljo kot 5- ali 7-sedežna različica s ponudbo motorjev za vsakogar.     

PAMETEN IN VARČEN

Novi Dacia Duster ECO-G – prednosti plinskega pogona
Zanesljiva tehnologija
  • Doseg vožnje več kot 1000 km
  • Nižji stroški goriva
Novi Dacia Duster ECO-G – prednosti plinskega pogona
Preizkušena tehnologija
  • Originalna prilagoditev
Novi Dacia Duster ECO-G – prednosti plinskega pogona
Tehnologija, ki je enostavna za uporabo!
  • Enostavno polnjenje rezervoarja
  • Enostavno upravljanje za voznika

OGLEJTE SI NJEGOVO OPREMO.


Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Jogger

Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila