Kangoo Van E-Tech 100% electric

Renault Kangoo Van E-tech 100% electric

Kangoo Van E-Tech 100% electric EV45 22kW je lahko vaš
  • že za 299 €/mesec brez DDV;
  • s PRO+ paketom za 199€ brez DDV;
  • s 3 leti podaljšanega jamstva.

Do 287 km
dosega vožnje
v kombiniranem ciklu WLTP
Motor 90kW
ali 120 KM
Polnjenje 170km
v 30 minutah
na hitrem polnilnem terminalu

100 % electric

Brez kompromisov
Brezskrbno načrtujte vsakodnevno vožnjo.
Kangoo Van E-Tech 100 % electric ima najnovejšo litij-ionsko baterijo s 100 % uporabno zmogljivostjo 45 kWh. Zmogljivost ali prostor? Ni vam treba izbirati. Kangoo Van E-Tech 100 % electric z baterijo pod dnom ponuja najboljšo tovorno prostornino. 

Polnite enostavno s polnilnikom z močjo 11 kW. Pridobite 100 % dosega v 3 urah in 50 minutah. Priključite Kangoo Van E-Tech 100 % electric v standardno polnilno postajo Wallbox. Se vam mudi? Izberite različico 22 kW 80 DC.* 30 minut zadošča za pridobitev 170 km dosega vožnje

Ste na poslovni poti? Uporabite toplotno črpalko za hitro ogrevanje kabine in hkrati optimizirajte doseg vožnje. Ko je vozilo priključeno, tudi na daljavo, vam daljinsko upravljanje klimatiziranja omogoča udobno kabino in 100 % doseg vožnje. 

* izbirno
Enostavno polnjenje
Renault Kangoo Van E-Tech 100% électrique - home icon
DOMA ALI V SLUŽBI
Napolnite svoj Kangoo Van E-Tech 100 % electric doma ali v službi z uporabo polnilnice ali ojačane vtičnice.
Renault Kangoo Van E-Tech 100% électrique - road icon
NA SLUŽBENI POTI
Na voljo imate obsežno omrežje javnih polnilnih postaj v Sloveniji in v tujini.

Najboljše, kar ponuja Kangoo Van

Open Sesame By Renault™
BOČNA ODPRTINA ŠIRINE 1,45 M
Sistem open sesame ima razširjeno bočno odpiranje, ki poenostavi natovarjanje opreme in vsakodnevno delo.
VLEKA TEŽE DO 1,5 TONE
Kangoo Van E-Tech 100 % electric ima rekordno vlečno zmogljivost do 1,5 tone.

Oprema, zasnovana za izboljšanje vašega posla

17 sistemov za pomoč vozniku
Vaša varnost je na prvem mestu. Sistemi za pomoč vozniku Kangoo Van E-Tech 100 % electric so vam v pomoč v mestu ali na daljših vožnjah. Vključujejo prilagodljiv tempomat, sistem za aktivno zaviranje v sili in sistem za ohranjanje voznega pasu. 

Kangoo Van E-Tech 100 % electric vam ponuja inovativno tehnologijo za brezskrbno vožnjo. Imejte dogajanje okrog sebe ves čas pod nadzorom s pomočjo pri vzvratni vožnji. Zanesite se na pomoč pri bočnem vetru v slabem vremenu.
Multimedijski sistem EASY LINK
Prilagodite svoje doživetje vožnje! Povežite pametni telefon s sistemom easy link preko povezave Bluetooth oziroma sistema Android Auto™ ali Apple Carplay™. Zdaj lahko uživate v priljubljeni glasbi, aplikacijah in povezljivih storitvah preko 20 cm (8”) zaslona na dotik. 

Brezskrbno se pripravite na svoje električne vožnje! Enostavno poiščite polnilne postaje ter optimizirajte vožnjo z navigacijo in povezljivimi storitvami.

Popolne mere


Barve, platišča, oblazinjenje: prilagodite Kangoo Van E-Tech 100 % electric svojemu okusu

Kangoo Van E-Tech 100% electric

Podrobnejši podatki o vozilu Kangoo E-Tech 100% electric

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT