V skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prodajni saloni in servisne delavnice Dacia ponovno odpirajo svoja vrata.

Prodajna mreža Dacia – ponovno ODPRTI prodajni saloni

Sporočamo vam, da v skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prodajni saloni vozil Dacia ponovno odpirajo svoja vrata.

Servisna mreža Dacia

Ali lahko opravim servis in popravilo vozil? Kako izvem, če je kje odprta servisna delavnica Dacia? Sporočamo vam, da so servisne delavnice vozil Dacia odprte v polni razpoložljivosti, skladno z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom.

Vam v prihajajočih dneh poteče registracija ali zavarovanje?

Z Odlokom o spremembi Odloka o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji se določa, da prepoved izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil velja le do 19. aprila 2020. Vlada je z 20. aprilom 2020 sprostila prepoved opravljanja tehničnih pregledov in ostalih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil, in se le-ta lahko opravljajo, če so pri njihovem izvajanju upoštevana vsa priporočila za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2 NIJZ. Veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil, se v vsakem primeru podaljšuje do 19. junija 2020.

RCI Banque in RCI Lizing se vračata z odlično ponudbo

V RCI Banque in RCI Lizing, kjer nudimo financiranje in zavarovanje vozil, vam z vrnitvijo v naše poslovne prostore nudimo še učinkovitejšo podporo ter prilagodljive in konkurenčne rešitve financiranja vašega vozila. Za vsa vprašanja v zvezi s financiranjem in zavarovanjem vozila smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00) in na e-naslovu za financiranje: spremljava@rcibanque.com ter za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com.

Za prilagojeno ponudbo samo za vas pa se obrnite na pooblaščeno prodajno mrežo Dacia.