Ključi

Omogočajo vam zaklepanje vozila in vžig motorja ter vas istočasno ščitijo pred krajo (sistem za blokado motorja). Ključi so pomemben del opreme vozila!
 

DODATNI KLJUČ

DODATNI KLJUČ

Poskrbite, da so vaši ključi za vozilo na varnem, saj bi vas lahko izguba ključev privedla v nelagodne situacije, kot so: izgubljeni ključi in zaklenjeno vozilo, pomenijo onemogočen vstop v vozilo ali izgubljeni ključi in odklenjeno vozilo, pa aktivirajo sistem za blokado vozila.

 

Priporočljivo je redno spremljanje stanja baterije ključev, saj v primeru, da je baterija v slabšem stanju, to vpliva na delovanje ključa. Pooblaščeni servisi Dacia uporabljajo originalne nadomestne dele, zato vam lahko v primeru okvare zamenjamo ali popravimo vaše ključe, sistem za blokado motorja, ključavnice.

KAKO DO DODATNEGA KLJUČA?

KAKO DO DODATNEGA KLJUČA?

Dacia nudi strokovnost po najugodnejši ceni. Prav tako, pa vam bomo pri vsakem nakupu novega Dacia vozila ponudili izdelavo dodatnega ključa po ugodni Dacia ceni.

 

Priročno za tiste, ki uporabljate Dacia vozilo kot družinsko ali poslovno vozilo, kjer je več uporabnikov je to, da si lahko dodatni ključ izdelate po ugodnih cenah in ste lahko brezskrbni, saj boste imeli svoj ključ vedno pri roki.

Vedno smo vam na voljo

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem