Filozofija znamke Dacia

Več pomembnih stvari. Manj nepotrebnih dodatkov.

Osredotočeni na bistvo

Dacia, znamka Skupine Renault, spreminja pravila avtomobilske industrije tako pri dizajnu kot načinu trženja vozil.

Velikodušnost
Velikodušnost

Pri znamki Dacia menimo, da prostornost vozila ne bi smela biti draga, zato smo naša vozila zasnovali drugače. Poleg tega smo pri znamki Dacia razvili specifičen in izjemno cenovno ugoden program vzdrževanja ter poprodajnih storitev za stranke.

Zanesljivost
Zanesljivost

Samo zato, ker se lotevamo stvari drugače, še ne pomeni, da jih ne jemljemo resno. Dacia se pri oblikovanju in izdelavi robustnih in zanesljivih vozil opira na industrijske izkušnje in inženirsko znanje Skupine Renault. Standardno jamstvo Dacia velja 3 leta ali 100.000 kilometrov (kar nastopi prej).

Preprostost
Preprostost

Pri znamki Dacia se navdušujemo nad preprostostjo. Vozila Dacia so dobro zasnovana ter enostavna za uporabo in vzdrževanje. Dacia pomeni tudi nov način poslovanja: vsem strankam zagotavljamo vozila po najboljši možni ceni.

Domiselnost
Domiselnost

Pri znamki Dacia verjamemo, da obstaja tudi drugačen način vožnje. Ker verjamemo, da so osnovne stvari pomembnejše od dodatkov. Zato vam vsak dan ponujamo več domiselnosti in uporabnosti ter s tem našim strankam omogočamo dostop do resnično pomembnih stvari. Dacia je pametna izbira za učinkovitejšo porabo.

Ponudba vozil Dacia

Znamka Dacia

Več informacij
Dacia – dogodki

Novice znamke Dacia

Več informacij
Dacia v Franciji

Dacia v Sloveniji

Več informacij

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem