Paketi amortizerjev

Amortizerji vam omogočajo udobno in varno vožnjo. Zagotavljajo dobro lego na cesti v vseh voznih razmerah.

PAKETI AMORTIZERJEV

PAKETI AMORTIZERJEV

Paketi amortizerjev, prilagojeni starosti vašega vozila Dacia

 

Amortizerji pomagajo optimizirati lego na cesti vašega vozila Dacia. Ne zanemarite jih, saj zagotavljajo udobje in skrbijo za vašo varnost.

 

Izkoristite prednosti paketov amortizerjev Dacia, prilagojenih starosti in programu vzdrževanja vašega vozila. To vključuje pregled načrtovanih kontrolnih točk, uporabo originalnih delov in strokovno znanje naše mreže.

 

Paketi amortizerjev Dacia z zamenjavo sprednjih in zadnjih amortizerjev zagotavljajo popoln oprijem in lego vozila na cesti ter povečujejo udobje vožnje. Vključujejo nadomestne dele, delo, pregled kakovosti in preizkus na cesti po zamenjavi amortizerja (sprednji in zadnji amortizerji).

 

 

 

Oglejte si spletno ponudbo

KDAJ JE TREBA ZAMENJATI AMORTIZERJE?

KDAJ JE TREBA ZAMENJATI AMORTIZERJE?

Amortizerje je potrebno zamenjati na vsakih 80.000 km ali vsaka 4 leta (glejte servisni priročnik vozila). Če ste v dvomih, se v našem pooblaščenem servisu Dacia dogovorite, da vam jih med servisom brezplačno pregledajo.

 

Amortizerji vam omogočajo udobno in varno vožnjo. Zagotavljajo vam dobro lego na cesti ne glede na stanje ceste ter skupaj z zavorami in pnevmatikami predstavljajo »trikotnik varnosti«.

 

Naš nasvet za ohranjanje učinkovite lege na cesti:

  • Amortizerje vedno zamenjajte v parih.
  • Amortizerje je treba pregledati na vsakih 20.000 km.
  • Naročite se na pregled geometrije podvozja.
  • Bodite pozorni na prve znake slabšega delovanja amortizerjev: povečana zavorna razdalja, hitrejša obraba pnevmatik, akvaplaning ipd.
  • Vozite previdno in se izogibajte luknjam ter drugim nepravilnostim na cestišču, saj boste tako podaljšali življenjsko dobo amortizerjev.

 

Naročite se na storitev

*Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Ne čakajte več!

Izvedite več o amortizerjih

Namigi in triki

Naši nasveti za ohranjanje dobre lege na cesti: 

  • Amortizerje vedno zamenjajte v parih. 
  • Naročite se na pregled amortizerjev na vsakih 20.000 km.

 

Dacia – poprodajne storitve

Vozite povsem sproščeno

Vozila Dacia niste izbrali po naključju. 

Če nam zaupate vzdrževanje ali popravilo svojega vozila Dacia, ste lahko prepričani, da bodo storitve opravljene kakovostno in brez zapletov.

Dacia – jamstvo, zavarovanje in pomoč

Jamstvo, zavarovanje in pomoč

Z vozilom Dacia ste pripravljeni na vse, saj vam vedno stoji ob strani. Z našim podaljšanim jamstvom ste bolje pripravljeni na nepredvidene dogodke. Predvidite vse, kar se lahko zgodi.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem