image

Blagovna znamka Renault

Strast je tista, ki nas vsak dan navdihuje in nam daje zagon. Naša strast je pomagati strankam, da z našimi vozili in storitvami živijo svojo strast.

strast do življenja

V čem se razlikujemo od drugih?

Konceptno vozilo Renault TREZOR

Francoski dizajn

Čuten, topel dizajn notranjosti in zunanjosti ter inovativni koncepti, ki presegajo tradicionalne okvire. Temu pravimo francoski dizajn.

Notranjost vozila Renault

Easy Life

Izkušnja za naše stranke, ki poenostavi življenje in ga dvigne na višjo raven.

Naše strokovno znanje

Megane R.S.

R.S.

Avtomobilski šport je v središču naše zgodovine. Od Formule 1™ do Renault Sport Series nas žene strast do tekmovanj.

 

Naš edinstven seznam dosežkov je plod strokovnega znanja in izkušenj. S preseganjem naših izkušenj z dirkališč po vsem svetu vam želimo s športnimi vozili ponuditi najboljše iz sveta tehnologije R.S.

Renault ZOE

Renault E-Tech 100% električna tehnologija

Kot pionirji in vodilno podjetje na področju električne mobilnosti želimo z našo ponudbo vozil, rešitev in storitev narediti vsakodnevno uporabo povsem električnih vozil še preprostejšo in dostopnejšo. Brez skrbi, z ničelnimi emisijami med uporabo ter s preprostim upravljanjem in polnjenjem – naša ponudba osebnih in gospodarskih vozil je prilagojena vašim vsakodnevnim potrebam ter premaguje okoljske izzive sedanjosti in prihodnosti.

Renault TALISMAN INITIALE PARIS

INITIALE PARIS

Privoščite si najboljši francoski dizajn z vozili INITIALE PARIS. Serija INITIALE PARIS s svojim prepoznavnim dizajnom, vrhunskimi materiali, visokokakovostnim zvočnim sistemom in tehnologijo MULTI-SENSE, odvisno od modela, združuje naše najboljše znanje in vam prinaša doživetje, ki vsak dan znova prebudi vaše čute.

Ponudba vozil Renault za podjetja

Renault Pro+

Mreža Renault Pro+ vključuje ponudbo vozil za podjetja in storitve, namenjene poslovnim kupcem.

 

Naša ambicija? Poenostaviti vaše življenje s prilagojenimi rešitvami, ki izpolnjujejo vaše poslovne potrebe in povečujejo vašo poslovno učinkovitost. 

Naše tehnologije

Sistem R-LINK

R-LINK 2 in R-LINK Evolution

R-LINK 2 in R-LINK Evolution sta naša vgrajena multimedijska sistema, ki vam ponujata intuitivno in povezano doživetje vožnje.

MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

V vgrajenem tabličnem računalniku R-LINK 2 aktivirajte tehnologijo MULTI-SENSE, ki vam omogoča upravljanje vseh vgrajenih voznih tehnologij vozila.

Renault 4CONTROL

4CONTROL

Upravljajte vozilo v vseh razmerah z ekskluzivno tehnologijo 4CONTROL, ki vam ponuja edinstveno doživetje vožnje.

Kakovost, naša vsakodnevna zaveza

Kakovost Renault

Že več kot 120 let vas spremljamo na vaših vsakodnevnih vožnjah. Vaše zaupanje je ključnega pomena za naše napredovanje.

 

Zato smo se zavezali zagotoviti skladnost vseh naših vozil in storitev z zahtevami za kakovost in vzdržljivost, od razvojne faze do naših pooblaščenih prodajalcev in delavnic. Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu. 

Si želite ogledati našo ponudbo?

Osebna vozila

Odkrijte

Naša ponudba

Naša osebna vozila
Ponudba konceptnih vozil

Odkrijte

Naša ponudba konceptnih vozil

Vsa naša konceptna vozila

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem