Ocenite porabo goriva za izbrano različico vozila CLIO E-TECH HIBRID.S samo nekaj kliki lahko pridobite prilagojeno oceno porabe goriva z informacijami o vaših voznih navadah in načinih vožnjah.

* Velja za certificirano s protokolom WLTP, poraba v celotnem ciklu.

 

Način izračuna simulatorja: izračuni kažejo simulacijo povprečne porabe, glede na vozne navade in način vožnje, ki jih za potrebe izračuna simulacije zagotovi posameznik. Izračun porabe je informativne narave in se lahko razlikuje glede na dejanske pogoje uporabe. Podjetje Renault Nissan Slovenija si pridržuje pravico do napak. Simulator porabe omogoča informativen izračun porabe in ne nadomešča informacij o certificirani porabi (WLTP), navedenih na spletnem mestu.


Zakonsko določeno razkritje certificirane porabe goriva: od 1. septembra 2018 so nova lahka vozila v Evropi certificirana skladno z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (WLTP). Poraba goriva in emisije CO2 so skladno s tem standardom izmerjene bolj realno kot pri prejšnjem standardu NEDC.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem