Električni mestni avtomobil Renault ZOE
Renault ZOE – baterija Z.E. 50

Baterija EV 50

Baterija v vozilu Zoe E-Tech electric z zmogljivostjo 52 kWh vam zagotavlja doseg vožnje do 395 km (po WLTP*).

 

*Doseg vožnje po WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila, standardiziran cikel: 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje, 18 % avtocestne vožnje) za različico vozila Zoe E-Tech electric evolution, opremljen z 41 cm (16'') platišči.

Izračunajte doseg vožnje vozila Zoe E-Tech electric

Dejanski doseg vožnje je odvisen od kombinacije dejavnikov:

Novi ZOE – hitrost

Hitrost

Hitreje kot vozite, več energije boste potrebovali za ohranjanje hitrosti.

Novi ZOE – slog vožnje

Slog vožnje

Uporabite E-TECH električno tehnologijo, pri kateri s pomočjo upočasnjevanja ali regenerativnega zaviranja optimizirajte doseg vožnje.

Novi ZOE – topografija

Topografija

Pri vožnji v klanec se zaradi porabe energije zmanjša vaš doseg vožnje. Pri vožnji navzdol se energija obnavlja.

Novi ZOE – vremenske razmere

Vremenske razmere

V povprečju baterija EV 50 ponuja največji doseg vožnje 395 km poleti in 250 km pozimi.

Prilagodite nastavitve za izračun dosega vožnje vašega novega vozila Zoe E-Tech electric za vašo uporabo vozila.

Prilagodite nastavitve in želeno raven napolnjenosti, da ugotovite, kakšen čas polnjenja je potreben pri vsaki vrsti polnilne točke.

* Doseg vožnje po standardu WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila, standardizirani cikel: 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje in 18 % avtocestne vožnje) za novi Zoe E-Tech electric Life z 38 cm (15") platišči.

 

** Namestitev Električne polnilnice za dom mora izvesti pooblaščeni strokovnjak. 

 

Polnjenje vozila Zoe E-Tech electric

Novi ZOE – domača polnilna postaja Wallbox

Doma

Zoe E-Tech electric lahko hitro polnite doma z namestitvijo Električne polnilnice za dom z močjo 7,4 kW.* Ko je vozilo priklopljeno s kablom načina 3, ki je priložen vozilu, se baterija napolni od 0 % do 100 % v približno 9 urah in 25 minutah. 

 

*Namestitev Električne polnilnice za dom mora izvesti pooblaščeni strokovnjak. 

V službi

Vedno več podjetij se odloča za namestitev električnih polnilnih točk za svoje zaposlene. Polnite Zoe E-Tech electric ob prihodu v službo.

Novi ZOE – javna polnilna točka

V omrežju javnih polnilnih točk

S standardnim polnilnikom Caméléon™ lahko napolnite baterijo do 100 % v samo 3 urah na polnilnih točkah z zmogljivostjo 22 kWh v nakupovalnih središčih, parkirnih hišah v središču mesta ali ob javnih cestah.

Polnjenje novega vozila ZOE na avtocesti

Na avtocesti

Načrtujete pobeg ob koncu tedna? Ne zapravljajte časa! Z našim novim polnilnikom z enosmernim tokom najbolje izkoristite prednosti hitrih polnilnih postaj. 

Baterijo vozila Zoe E-Tech electric lahko napolnite za doseg vožnje do 150 km v samo 30 minutah, odvisno od voznih razmer. Čas za kavo!

Enostavno poiščite polnilne točke

Preprosto načrtovanje in upravljanje postopka polnjenja

S povezljivimi storitvami Renault CONNECT in vtičnico Combo CCS lahko enostavno upravljate polnjenje.

Renault ZOE – aplikacija MY Renault

Upravljajte vozilo na daljavo

Preko aplikacije MY Renault lahko na daljavo preverite stanje napolnjenosti baterije, načrtujete polnjenje v času nižje tarife električne energije in načrtujete vožnjo, vključno s postanki na polnilnih postajah. Poiščite pravo pot na 24 cm (9,3") zaslonu vozila  Zoe E-Tech electric.

Renault ZOE – polnjenje

Izkoristite prednosti vsestranskega načina polnjenja

Zahvaljujoč vtiču CCS Combo, ki je nameščen za logotipom romba na mreži hladilnika vozila  Zoe E-Tech electric, lahko vozilo priključite na katero koli polnilno postajo v Evropi.

Novi ZOE – Z.E. Trip

Potujte brezskrbno

Oglejte si območje znotraj dosega vožnje, poiščite razpoložljive polnilne postaje in upravljajte pot, narekujte sporočila ali predvajajte priljubljeno glasbo. Izkoristite številne prednosti sistema Renault EASY LINK, ki so zasnovane za uporabo med vožnjo.

Povečajte doseg vožnje

Zoe E-Tech electric vam s tehnologijami, ki so enostavne za uporabo, ponuja ključ za optimizacijo dosega vožnje.

Pripomoček za varčevanje z energijo

Pripomoček za varčevanje z energijo na desni strani 26 cm (10") zaslona za voznika prikazuje porabo oziroma rekuperacijo energije. Upravljajte porabo energije v realnem času in ohranite doseg vožnje.

Način ECO

Način ECO vam omogoča optimizacijo porabe energije. Deluje pri določenih funkcijah vozila, ki porabijo največ energije (ogrevanje, klimatska naprava, servokrmiljenje itd.), in ob določenih voznih manevrih.

Predhodno ogrevanje ali ohlajanje prostora za potnike

Povečajte doseg vožnje s predhodnim ogrevanjem ali ohlajanjem prostora za potnike. Ko je vozilo povezano, lahko preko sistema EASY LINK nastavite želeno temperaturo v času odhoda ali zaženete predhodno ogrevanje oziroma ohlajanje prostora za potnike preko pametnega telefona s ciljno temperaturo 21 °C.

 

Podrobnejši podatki o vozilu Zoe E-Tech electric

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

TWINGO E-TECH ELECTRIC
TWINGO E-TECH ELECTRIC
že za 24.990 €
TWINGO E-TECH ELECTRIC equilibre R80
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 21.990 €
CLIO E-TECH HIBRID evolution E-Tech 145 hibrid
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
že za 28.490 €
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID equilibre E-Tech 145 hibrid

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem