Renault ZOE električni mestni avto

zunanjost

Izrazite svojo osebnost

Nove barve, svetlobna podoba Full LED, sprednja kromirana mreža, logotipi v slogu holograma. Zoe E-Tech electric z močnim in prepoznavnim profilom izraža svojo osebnost.

Blue Renault ZOE exterior front end
Renault ZOE electric city car
Renault ZOE - Charging
Renault ZOE rear end
Renault ZOE - Close-up of grille, headlights and bonnet

notranjost Tehnološko napredna in elegantna notranjost

Prenovljena armaturna plošča, prefinjena končna obdelava, oblazinjeni sedeži, prostorna odlagalna mesta. Namestite se v sedež s prevleko iz 100 % recikliranega blaga, ki združuje udobje in skrb za okolje.

Podrobnejši podatki o vozilu Zoe E-Tech electric

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

TWINGO E-TECH ELECTRIC
TWINGO E-TECH ELECTRIC
že za 24.990 €
TWINGO E-TECH ELECTRIC equilibre R80
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 21.990 €
CLIO E-TECH HIBRID evolution E-Tech 145 hibrid
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
že za 28.490 €
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID equilibre E-Tech 145 hibrid

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem