Finančni lizing Renault

Finančna rešitev, ki se prilagaja vašim potrebam in željam.

Pojdite korak dlje z nami!

  • Finančni lizing

Odločite se za nakup vozila preko finančnega lizinga

Postanite lastnik vozila po izteku obdobja, ki ga sami določite. V obdobju, ki traja 12 do 84 mesecev, plačujete mesečne obroke, z zadnjim plačilom pa postanete lastnik svojega vozila Renault.


V času trajanja pogodbe lahko vozilo neomejeno uporabljate. Glede na vozilo, dobo odplačevanja in udeležbo lastnih sredstev skupaj določimo mesečni obrok, ki je prilagojen vašim zmožnostim in željam.


Finančni lizing je na voljo tudi za poslovne uporabnike.

 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi s financiranjem vozila smo dosegljivi na:   

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu: financiranje@si.rcibanque.com
  • Finančni lizing

Kako do finančnega lizinga?

Vse, kar potrebujete je, da prodajalcu v našem salonu vozil Renault posredujete vso potrebno dokumentacijo. Več informacij najdete v zloženki.


Po prejemu celotne dokumentacije bomo v najkrajšem možnem času preverili vašo boniteto. Z vami delimo željo, da vozilo odpeljete čim hitreje.

 

Ste fizična oseba in vas zanima vaša bonitetna ocena? Preverite jo v Moj SISBON spletni aplikaciji, ki vsakemu posamezniku omogoča vpogled v zbrane podatke v sistemu SISBON. Dostop do aplikacije in dodatne informacije najdete tukaj, več o sami storitvi SISBON pa si lahko preberete v tej zloženki.

 

Ste poslovni subjekt in vas zanima vaša bonitetna ocena? Preverite jo v Moj SISBIZ spletni aplikaciji, ki vsakemu posamezniku omogoča vpogled v zbrane podatke v sistemu SISBIZ. Dostop do aplikacije in dodatne informacije najdete tukaj, več o sami storitvi SISBIZ pa si lahko preberete v tej zloženki.

Odkrijte več

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem