Renault CAPTUR E-TECH priključni hibrid – kompakten mestni športni terenec

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

INTENS
INTENS
Eurosuper + elektrika (priključni hibrid) (1)
E-Tech 160 PHEVže za
30.190 €

Podrobnejše specifikacije

Več podrobnosti o motorjih

  • Renault CAPTUR E-TECH priključni hibrid

E-Tech tehnologija

Novi Captur E-Tech priključni hibrid z dosegom v električnem načinu, do 50 km pri kombinirani vožnji, izkazuje doslej še ne videno vsestranskost. Ta športni terenec vam omogoča vožnjo brez porabe goriva na vsakodnevnih poteh in daljše počitniške vožnje, pri katerih ste lahko brez skrbi glede dosega vožnje. Opremljen je z novim E-Tech priključnim hibridom, ki združuje bencinski motor, dva električna motorja in inovativen menjalnik. Priključni hibrid, odlikuje tehnologija, ki združuje strokovno znanje na področju električnih vozil in formule 1. Novi Captur E-Tech priključni hibrid vam s tem ponuja optimizirano električno vožnjo in največji užitek za volanom.

 


*V ciklu WLTP; vožnja na električni pogon možna do 135 km/h.

Želite bolj učinkovito porabo goriva?

S pravo izbiro do več prihrankov!

  • Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Odkrijte več o vozilu Captur E-Tech priključni hibrid

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 18.790 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 17.390 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem