MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID – priključni hibrid – limuzina

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Renault MEGANE Grandtour E-TECH z Renault Financiranjem

Renault – ponudba

aktualna ponudba Renault fleksi

Novi Renault MEGANE E-TECH 160 že za 309 €/mesec

odkrijte ponudbo
Renault – vozila na zalogi

aktualna ponudba - EKO SKLAD

Megane E-tech prikljčni hibrid Intens 160 že za 249 €/mesec z EKO SKLAD kreditom

odkrijte ponudbo

Novi Megane tudi kot E-Tech priključni hibrid

Novi Megane, opremljen z novim pogonskim sklopom E-Tech priključni hibrid, vključuje najboljše iz obeh svetov in vam ponuja neprimerljivo doživetje vožnje. Vozite v električnem načinu od ponedeljka do petka z enim polnjenjem na dan. Ob koncu tedna preklopite v hibridni način in se podajte na cesto brez skrbi glede dosega vožnje.

značilnosti

Vse, kar vam ponuja Megane, zdaj tudi v hibridni različici.

MULTI-SENSE – MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Trije načini vožnje (Pure, MySense in Sport) vam omogočajo, da prilagodite vzdušje v notranjosti limuzine. Nastavite ambientalno osvetlitev in zvok motorja po svojem okusu. Način Pure omogoča vožnjo na izključno električni pogon s hitrostjo do 135 km/h. Preklopite v način MySense ali Sport ter združite elektriko in zgorevanje za bolj dinamično vožnjo. V načinu Sport odkrijte še vznemirljivejše doživetje za volanom.  

Notranjost – MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Omogočite prikaz lokacij polnilnih postaj na zemljevidu in enostavno programirajte polnjenje baterije neposredno preko zaslona na dotik sistema EASY LINK. Preko zaslona za voznika upravljajte raven napolnjenosti baterije ter enostavno poiščite naše inovativne sisteme za pomoč vozniku in informacije v zvezi z navigacijo.

Polnilni kabli – MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Naj bo polnjenje enostavno! Doma, v službi ali na javni polnilni točki. Programirajte polnjenje preko računa MY Renault ali multimedijskega sistema easy link in napolnite Megane E-Tech priključni hibrid v samo 3 urah na javni polnilni točki (16 A)* ali v 5 urah preko domače vtičnice (10 A).

 

* Kabla flexi-charger in wallbox sta na voljo kot dodatna oprema.

MY Renault – MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Preko pametnega telefona se prijavite v aplikacijo MY Renault in si oglejte stanje napolnjenosti baterije, programirajte polnjenje ali vnaprej nastavite optimalno temperaturo prostora za potnike v vozilu Megane E-Tech priključni hibrid.

pogonski sklop

Novi MEGANE E-TECH priključni hibrid

E-Tech hibridna tehnologija, ki je zasnovala priključne hibride, je bila razvita na podlagi pogonskih sklopov, ki jih uporablja ekipa Renault F1.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Vsestranska limuzina

Megane E-Tech priključni hibrid vam ponuja doseg vožnje z električnim pogonom do 50 km* v kombiniranem načinu, zato lahko uživate v vožnji brez porabe goriva. Vozite brezskrbno – ne glede na to, ali ste na vsakodnevnih opravkih ali na dopustu. Ni vam treba skrbeti glede dosega vožnje, saj lahko preklopite med električnim in hibridnim pogonskim sklopom.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Neprekosljiv užitek v vožnji

Megane E-Tech priključni hibrid, ki vam ponuja tekočo in tiho vožnjo, neprekosljivo odzivnost in še močnejše pospeševanje, združuje inovativen menjalnik z več načini delovanja ter 1,6-litrski motor nove generacije s 160 KM za neprekosljiv užitek v vožnji.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HIBRID

Nadzorovana poraba goriva

Samodejno začnite voziti v električnem načinu s priključno-hibridnim pogonskim sklopom E-Tech. Zmanjšajte porabo goriva in emisije CO2 na daljših in krajših vožnjah (do 70 %*). Vklopite način "B" na menjalniku in optimizirajte rekuperacijo energije.

WLTP (Globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila): ta novi protokol zagotavlja rezultate, ki natančneje odražajo vašo dejansko vsakodnevno uporabo v primerjavi s protokolom NEDC.

* v kombiniranem ciklu WLTP (po končni odobritvi).

različice

Megane E-TECH priključni hibrid

INTENS
PRIKLJUČNI HIBRID

INTENS

že za 31.990 €

  • Platišča iz lahke litine 41 cm (16")
  • Platišča iz lahke litine 41 cm (16") Siva Impulse
  • Sistem za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj
  • Sistem LDW - opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu

Več o novem Renault MEGANE E-TECH priključnem hibridu

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v katalogu, trenutno niso na voljo. To velja med drugim za barvni 25 cm (10") informacijski zaslon z merilniki in prikazom navigacije, brezžično polnjenje mobilnega telefona, klic v sili in povezljivost navigacije. V trenutnih razmerah je dobavljivost konkretnih elementov opreme, ki zaradi globalnega pomanjkanja polprevodnikov v posameznem primeru morda ne bodo dobavljeni, zelo težko z gotovostjo napovedati vnaprej. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem