Novi Renault Trafic – motorji

podrobne tehnične značilnosti

izberite vrsto karoserije ter si oglejte mere in vrsto motorja

Furgon

Furgon

že za 24.490 €
Podaljšana Kabina

Podaljšana Kabina

že za 29.490 €

Podrobnejši podatki o motorju

Blue dCi 110

Praktičen
Motor Blue dCi 110 je najbolj praktična izbira. Ta 2-litrski motor s turbopolnilnikom je opremljen s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in razvije 300 Nm navora. Opremljen je tudi s sistemom Stop & Start in tehnologijo AdBlue®, ki je popolna izbira, če želite prihraniti pri gorivu in zmanjšati emisije onesnaževal – vse po najboljši ceni.

Blue dCi 130

Uučinkovit

2-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom združuje učinkovito porabo goriva in užitek v vožnji ter ponuja še večji navor, kar 330 Nm. Zdaj je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. Tehnologija Stop & Start vam omogoča omejitev porabe goriva z izklopom in ponovnim vklopom motorja.

Blue dCi 150

Vsestranski

Ta 2-litrski motor s turbopolnilnikom z navorom 350 Nm združuje udobje in odzivnost. Izberite 6-stopenjski ročni menjalnik ali 6-stopenjski avtomatski menjalnik z dvojno sklopko EDC za največ užitka v vožnji. Obe različici sta opremljeni s tehnologijo Stop & Start, ki vam omogoča optimizacijo porabe goriva. V kombinaciji s tehnologijo AdBlue® vam med vožnjo zagotavlja odzivnost in varčno porabo goriva, hkrati pa zmanjšuje emisije CO2.

Blue dCi 170 – na voljo kot EDC

Visoka zmogljivost
S 380 Nm navora in 170 KM vam zagotavlja več užitka v vožnji in odzivnost v vseh razmerah.  Izberite različico s 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko EDC, ki združuje vse prednosti avtomatskih in ročnih menjalnikov. Lahko pa izberete 6-stopenjski ročni menjalnik za bolj neposredno doživetje vožnje. Z vgrajeno tehnologijo AdBlue® lahko omejite emisije onesnaževal, z uporabo sistema Stop & Start pa lahko zmanjšate porabo goriva.

ste pripravljeni, da preizkusite vozilo Trafic?

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem