Novi TRAFIC – oprema in dodatki

značilnosti

Oglejte si njegovo opremo po kategorijah

Prilagodljiv položaj za vožnjo, skrbno oblikovani in izjemno udobni sedeži, mesta za shranjevanje orodja in številna druga odlagalna mesta. Pomislili smo na vse, da bi vam vsak dan zagotovili dobro počutje.

Klimatska naprava

Novi TRAFIC – klimatska naprava

Izberite temperaturo, ki vam ustreza. Zahvaljujoč ročni ali avtomatski klimatski napravi lahko uživate v optimalnem toplotnem udobju.

Prostoročna kartica

Novi TRAFIC – prostoročna kartica

Enostavno odklenite in zaženite vozilo Trafic. Zahvaljujoč prostoročni kartici samo pritisnite gumb za odklepanje vrat ali gumb za zagon.

 

"Nič več osamljenih trenutkov, ko s polnimi rokami iščete ključe. Danes ne morete ostati brez njih."

Tempomat

Novi TRAFIC – omejevalnik hitrosti in tempomat

Vozite povsem brezskrbno tako, da s tempomatom nastavite stalno hitrost. Vklopite ali izklopite hitrost sistem in prilagodite izbrano hitrost z gumbi na volanu.

Na voljo pri določenih različicah ali možnostih.

Priklopna postaja za prenosni računalnik

Novi TRAFIC – priklopna postaja za prenosni računalnik


Morate urediti nekaj nujnega? Če je treba, se lahko ustavite in uporabite mapo ali prenosni računalnik, ki ga namestite v odlagalno mesto v hrbtišču srednjega sedeža.*

 

"Popolna rešitev za namestitev prenosnega računalnika pri roki in boljši časovni izkoristek na poti."

90 litrov odlagalnega prostora v kabini

Novi TRAFIC – odlagalna mesta v kabini

Trafic je opremljen s številnimi uporabnimi rešitvami – s 14 odlagalnimi mesti v celotnem prostoru za potnike, vključno s 54-litrsko enoto za večje predmete. Naj bo vse organizirano in pri roki.*

*Na voljo pri določenih različicah ali možnostih.

Kaj je lahko pomembnejše od vas in vašega tovora?

Zaščita potnikov v vozilu

Novi TRAFIC – varnostne blazine

Z okrepljeno strukturo vozila, sprednjima varnostnima blazinama s programiranim delovanjem, stranskimi varnostnimi blazinami v višini prsnega koša in varnostnimi zavesami, varnostnimi pasovi z vgrajenim zategovalnikom in omejevalnikom zatezne sile itd. boste odkrili izjemno raven pasivne varnosti.

Dodatne ojačene ključavnice

Novi TRAFIC – ojačene ključavnice

Izberite dodatno varnost zahvaljujoč naši ponudbi dodatnih ojačenih ključavnic.

 

"Ne glede na to, ali delate v mestu ali na delovišču, je vaš tovor dragocen. Lahko ste povsem brez skrbi, saj je vaš tovor na varnem."

Pritrdilni obroči za tovor

Novi TRAFIC – privezni obroči

Za optimizacijo odlagalnega prostora in ohranjanje varnosti predmetov med prevozom je za Trafic na voljo do 18 pritrdilnih obročkov za tovor.

 

"Ker je moj tovor pritrjen, ob prihodu ni več neprijetnih  presenečenj."

Odprtina za natovarjanje dolgega tovora

Novi TRAFIC – odprtina za natovarjanje dolgega tovora

Dve odprtini, nameščeni v pregradi in pod sovoznikovo sedežno klopjo, lahko uporabite za podaljšanje dolžine tovora za 1,21 m. V vozilu Trafic lahko tako prevažate rekordno dolžino tovora, in sicer 4,15 m, hkrati pa tovor zaščitite pred krajo in vremenskimi vplivi.*

 

"Zahvaljujoč tej odprtini je moje vozilo še vedno kompaktne velikosti! Poleg tega je tovor v njem vedno zaščiten in zavarovan."

Kljuka za zaklepanje zadnjih vrat

Novi TRAFIC – kljuka za zaklepanje zadnjih vrat

Če morate zaradi tovora imeti med vožnjo odprta zadnja vrata, vam kljuka za zaklepanje zadnjih vrat omogoča zaščito preostalega blaga.*

*Na voljo pri določenih različicah ali možnostih.

Prilagodljiv položaj za vožnjo, skrbno oblikovani in izjemno udobni sedeži, mesta za shranjevanje orodja in številna druga odlagalna mesta. Pomislili smo na vse, da bi vam vsak dan zagotovili dobro počutje.

Nadzor razdalje pri parkiranju spredaj in zadaj s kamero za vzvratno vožnjo

Novi TRAFIC – pomoč pri parkiranju

Naj bo manevriranje enostavnejše. Senzor za vzvratno parkiranje dopolnjuje kamera za vzvratno vožnjo, ki prenaša sliko na notranje vzvratno ogledalo ali zaslon sistema Media Nav Evolution.*

Dvojna asferična vzvratna ogledala in ogledalo s sistemom za nadzor mrtvega kota

Novi TRAFIC – vzvratna ogledala

Vzvratna ogledala vam zagotavljajo nizek in širok pogled ter omogočajo pregled nad kolesi pri parkiranju, enostavnejše manevriranje in zaščito bočnih strani vozila Trafic. Poleg tega pa vam ogledalo s sistemom za nadzor mrtvega kota, ki je vgrajeno v senčnik, omogoča zaznavo nevarnosti v mrtvem kotu.

 

Odslej ne boste ničesar več spregledali!*

Žarometi Full LED in luči z dvojno funkcijo (meglenke in luči za osvetlitev pri zavijanju)

Novi TRAFIC – žarometi Full LED

Izkoristite prednost še zmogljivejših žarometov zahvaljujoč tehnologiji Full LED, ki vam ponuja večjo svetlobno zmogljivost v primerjavi s standardnimi halogenskimi lučmi. Luči z dvojno funkcijo vam omogočajo jasnejši pogled v meglenih razmerah in osvetlitev v zavoju, ki poveča vaše vidno polje.*

Elektronski nadzor stabilnosti

Novi TRAFIC – ESC


Ohranite nadzor nad vozilom TRAFIC v vseh razmerah. Sistem ESC nove generacije zazna stopnjo obremenitve vozila in omogoča učinkovitejše izvajanje popravkov smeri vožnje.*

 

"Moje vozilo je stabilnejše s tem sistemom, ki samodejno prilagodi smer vožnje glede na tovor. Zato zdaj vozim naravnost!"

Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah

Novi TRAFIC – pnevmatike

Vsako kolo je opremljeno s senzorjem v zračnem ventilu, ki redno meri tlak v pnevmatiki med vožnjo. Kontrolna lučka vas obvesti, če je tlak prenizek.*

*Na voljo pri določenih različicah ali možnostih.

Vozite povezani s sistemom Renault CONNECT.

Zasloni na dotik

Novi TRAFIC – R-LINK

Sistem R-LINK Evolution ali Media Nav Evolution vam omogoča zrcaljenje pametnega telefona in takojšnji dostop do multimedijske vsebine.

Mobilna aplikacija R&Go

Novi TRAFIC – R&Go

Omogoča vam upravljanje multimedijske vsebine preko pametnega telefona.

Renault EASY CONNECT

Novi TRAFIC – EASY CONNECT

Sistem Renault CONNECT združuje vse povezljive storitve, ki jih ponujajo družba Renault in njeni partnerji. Poiščite jih v multimedijskem sistemu ali pametnem telefonu preko aplikacije MY Renault.

dodatna oprema

Oglejte si njegovo dodatno opremo

Tekstilne preproge

Novi TRAFIC – preproga

Izdelane po meri, enostavne za vzdrževanje in posebej zasnovane za vaš Trafic Tekstilno preprogo je mogoče enostavno namestiti z dvema pritrdilnima sponkama.

Nosilec za pametni telefon

Novi TRAFIC – nosilec za pametni telefon

Imejte mobilni telefon vedno na dosegu roke. Telefon lahko odložite v nagibni nosilec in ga polnite prek bližnje priključne točke.

Nosilec za tablični računalnik

Novi TRAFIC – nosilec za tablični računalnik

Pri ustavljenem vozilu lahko enostavno preverite tablični računalnik na prilagodljivem nosilcu velikosti od 12 cm (4,8″) do 27 cm (10,6″).

Podrobnejši podatki o vozilu Trafic

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem