Novi TRAFIC – motorji

Nov motor in nov menjalnik

Večja moč, manjša poraba!

  • Novi TRAFIC – novi dizelski motor

Novi dizelski motor

Novi 2,0-litrski dizelski motor 5. generacije vključuje najnovejšo tehnologijo za večjo moč (+ 25 KM) in večji navor (+ 40 Nm) z daljšo razpoložljivostjo ter hkratnim zmanjšanjem porabe goriva in emisij CO2. 

 

Uživajte v neverjetno izboljšanem doživetju vožnje in nadzirajte dejansko porabo goriva.

  • Novi TRAFIC – Extended Grip

Serijsko

Extended Grip

Ali vas življenje pelje po zahtevnih poteh? Inovativna tehnologija Extended Grip je del serijske opreme v ponudbi vozila Trafic. Ta sistem za nadzor pogona ponuja optimalen oprijem.


Kako deluje? Pri zdrsu pogonskih koles sistem takoj ugotovi, da je oprijem izjemno slab. Za razliko od drugih sistemov za nadzor pogona ne zmanjša moči motorja. Namesto tega omogoča, da kolesa zdrsijo, da se odstrani sneg, blato ali pesek ter tako znova pridobi oprijem in počasi povečuje hitrost. Kot voznik še vedno ohranjate nadzor nad motorjem preko stopalke za plin.

  • Novi TRAFIC – pomoč pri speljevanju v klanec

Serijsko

Pomoč pri speljevanju v klanec

Tekoče speljite na klancih z naklonom nad 10 % zahvaljujoč sistemu pomoči pri speljevanju v klanec.


Kako deluje? Vaš Trafic samodejno ostane na mestu dve sekundi, kar vam zagotovi dovolj časa za pritisk sklopke in tekoče speljevanje.

AdBlue®

Novi TRAFIC – AdBlue

Tekočina AdBlue® znatno zmanjša emisije ter hkrati ohranja zmogljivost motorja. S hitrim dostopom do pokrovčka v območju za točenje goriva desno od voznikovih vrat lahko preprosto napolnite 20-litrsko posodo za dodatek. Enostavno in ugodno lahko tekočino dolijete tudi na lokalni bencinski črpalki.

Stop and Start

Novi TRAFIC – Stop & Start

Sistem omogoča zmanjšanje porabe goriva in izpustov toplogrednih plinov. Tehnologija Stop & Start zaustavi motor vozila, ko se ustavite (prometni zamaški, rdeča luč itd.) in ga znova samodejno zažene, ko pritisnete sklopko.

Način ECO + DRIVING ECO2

Novi TRAFIC – način ECO

Enostavno vklopite način ECO na armaturni plošči in zmanjšajte porabo goriva. Zabavna in uporabna funkcija DRIVINGECO2* je vgrajena v sistem R-LINK Evolution ter analizira vaš slog vožnje in vam ponuja nasvete za še manjšo porabo goriva. Zahvaljujoč sprotnemu indikatorju sloga vožnje lahko stopite še korak naprej k varčni vožnji.

Poraba goriva je certificirana skladno s standardnim regulativnim načinom, ki velja za vse proizvajalce vozil in ga je mogoče uporabiti za primerjavo vozil. Dejanska poraba goriva in dodatka AdBlue® je odvisna od pogojev uporabe vozila, opreme, obremenitve in načina vožnje. 


*Odvisno od različice.

različice

Odkrijte različice

Primerjava različic vozila Trafic

Furgon

Furgon

že za 20.190 €
Podaljšana kabina

Podaljšana kabina

že za 23.890 €

Primerjava tehničnih specifikacij različic vozila Trafic

Izberite kategorijo za prikaz mer, različic in razpoložljivih motorjev

Podrobnejši podatki o vozilu Trafic

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem