Novi Renault MEGANE CONQUEST, Renault izvirni kupejevski športni terenec v Evropo prihaja s hibridnim pogonskim sklopom. Novi Renault MEGANE CONQUEST je obdarjen z močnim značajem in ponuja kombinacijo uživanja v vožnji, udobnosti, prostornosti in svojske oblike. Večplastna ponudba hibridnih pogonskih sklopov je novost v segmentu, tvorijo pa jo: sklop E-TECH Hibrid 104 kW (140 KM) ter dva bencinska motorja (TCe 140 in TCe 160) v 12-voltni mikro-hibridni izvedenki. Edinstvena različica R.S. Line je bolj športna in dinamična.

Renault atletski in dinamičen kupejevski športni terenec bo na evropski trg prišel nabit s tehnologijo, z različico E-TECH Hibrid in novim paketom opreme R.S. Line še bolj izrazitega in dinamičnega videza.

Z zlitjem fluidnosti, elegantnosti in robustnosti novi Renault MEGANE CONQUEST izziva tradicionalna pravila v segmentu športnih terencev v Evropi z obliko, kakršna je bila doslej omejena na avtomobile prestižnih znamk. Gre za prvenec med velikoserijskimi proizvajalci! Ta nov model, ki dopolnjuje Renault ponudbo v nižjem srednjem razredu (MEGANE, KADJAR in SCÉNIC), je sestavni del po vsem svetu naglo rastočega trga športnih terencev.

Notranjost novega Renaulta MÉGANA CONQUEST je namenjena tudi družinam, zato je prostorna in ponuja zajeten prtljažnik. Zahvaljujoč dvema zaslonoma ima novi Renault MEGANE CONQUEST eno največjih prikaznih površin v svojem razredu in s tem ponuja visoko tehnološko voznikov okolje s poudarkom na kakovosti in udobnosti.

Novi Renault MEGANE CONQUEST poganja paleta novih hibridnih sklopov v tem segmentu: E-TECH Hibrid 140 (104 kW oz. 140 KM) ter motorja 1,3 TCe 140 in TCe 160 v 12-voltni mikro-hibridni izvedenki. Pogonski sklop E-TECH Hibrid, ki je že na voljo v modelih CLIO, CAPTUR in MEGANE, je Renault inovacija z več kot 150 patentnimi prijavami in temelječa na izkušnjah Skupine na področju električnih vozil in formule 1.

 

Novi Renault MEGANE CONQUEST bo v Evropi naprodaj v prvi polovici leta 2021.