Boulogne-Billancourt, 12. november 2020 Kot odgovor na potrebe kupcev Renault razkriva nova modela KANGOO in EXPRESS, ki bosta oba na voljo v tovorni in potniški različici. Ta paleta štirih med seboj dopolnjujočih se vozil bo predstavljena in uvedena na trg od pomladi 2021.

Novi Renault KANGOO se tržno pomika višje z več opreme in uvedbo pomembne novosti za olajšan dostop s strani: Easy Side Access. V potniški različici Novi Renault KANGOO zadovoljuje potrebe dinamičnih družin z elegantno obliko in še več udobja. Novi Renault KANGOO bo na voljo tudi z električnim pogonom.

Novi Renault EXPRESS ustreza potrebam kupcev, ki iščejo najboljše razmerje med ceno in uporabno vrednostjo, in ponuja največ uporabnega prostora v svojem razredu. V potniški različici za trge izven Evrope je Novi Renault EXPRESS vsestranski s petimi polnovrednimi sedeži in velikim prostorom za prtljago oziroma tovor.

»Renault ponovno vnaša revolucijo v segment malih dostavnikov in večnamenskih vozil z modeloma Novi Kangoo in Novi Express. Ta nova komplementarna modela bosta lahko izpolnila raznolike potrebe tako poklicnih uporabnikov kot tudi posameznih kupcev. Kangoo je od leta 1997 z več kot 4 milijoni prodanih primerkov postal ikoničen model. Renault ponuja posebno presenečenje z novostjo Easy Side Access na modelu Novi Kangoo, ki olajšuje nalaganje s strani. Novi Kangoo bo na voljo tudi v električni izvedenki, s čimer bo premagal tudi sodobne izzive urbane mobilnosti.« je povedal Mark Sutcliffe, direktor poslovne enote za gospodarska vozil Zveze.

 

* Katera država bo prodajala katere različice bo določeno na začetku leta 2021.