Novi Renault TRAFIC s svojima različicama Passenger in SpaceClass razkriva dinamičen videz z bolj izraznim prednjim delom, novo karminsko rdečo karoserijsko barvo in optimizirano notranjost. Odslej so na voljo najnovejša generacija pomagal za vožnjo in multimedijska naprava Renault EASY LINK. Močnejši novi motor dCi 150 zaokroža ponudbo dizelskih motorjev za nova Renaulta TRAFIC Passenger in SpaceClass.

Novi TRAFIC Passenger je predvsem namenjen poklicnim prevoznikom oseb (podjetja ali skupnosti) in velikim družinam. Ustreza njihovim potrebam po prostornosti in prilagodljivosti, ne da bi sklepal kompromise pri udobju ali številu sedežev. Novi Renault SpaceClass ustreza pričakovanjem najbolj zahtevnih voznikov in potnikov, ki potrebujejo vsestranskost, prostornost in ekskluzivno udobje. Specialisti za prevoze pomembnih gostov in turistične vožnje bodo lahko izbrali izvedenko Signature z notranjim prostorom »poslovnega razreda«. Kupcev, ki iščejo sredstvo za pobeg, ne bo pustila na cedilu izvedenka Escapade.

Nova TRAFIC Passenger in SpaceClass se ponašata z novim vodoravnim pokrovom motorja in pokončno masko, ki jima daje bolj izrazit videz čvrstosti. Ob tem je njun videz bolj prefinjen in izrazen z novima odbijačema in žarometoma z izključno svetilnimi diodami (full LED), katera povezuje kromasta linija, ki posnema značilni Renaultov svetlobni pečat v obliki nasproti obrnjenih črk C. Nova TRAFIC Passenger in SpaceClass imata električno sklopljivi zunanji vzvratni ogledali, nova 43 cm (17'') platišča – brušena za SpaceClass – in bolj elegantne okrasne pokrove koles. Na voljo bosta v sedmih karoserijskih barvah, vključno z novo karminsko rdečo (Rouge Carmin), ki poskrbi za bolj bleščeč videz. Nova TRAFIC Passenger in SpaceClass se prilagajata vsem željam svojih kupcev.

Povsem nova armaturna plošča, poudarjena z vodoravnim pasom, ki se zliva v oblogi vrat, daje vtis večje prostornosti. Notranjost ima nova odlagalna mesta. Nova glava prestavne ročice in robovi upravljal klimatske naprave so ozaljšani s kromastimi vložki. Nove barve in materiali bogatijo možnosti prilagoditev osebnim željam, ki so kupcu na voljo. Novi SpaceClass izstopa z ekskluzivno armaturno ploščo elegantne meteorno sive barve (Gris Météor). V TRAFIC prihaja multimedijska naprava Renault EASY LINK z navigacijo. Združljiva je z aplikacijama Android Auto in Apple CarPlay, za prikaz ima 20 cm (8'') zaslon in jo dopolnjuje indukcijski polnilnik pametnih telefonov, ki omogoča celodnevno povezanost.

Podrobnosti o celoviti ponudbi osebnih različic TRAFICa z različicama novi Renault TRAFIC Passenger in novi Renault SpaceClass bodo razkrite na začetku leta 2021, preden bo pomladi 2021 stekla prodaja.