Znani so finalisti izbora za Slovenski avto leta 2021. Med petimi vozili, ki so prišli v finale s strani bralcev, poslušalcev ali gledalcev sodelujočih medijev, je tudi novi Renault CAPTUR!

Renault CAPTUR je vodilni mestni športni terenec v Evropi, pa tudi v Sloveniji. Letos je prišel na slovenske ceste v zmagovalni drugi generaciji. Z dodatnimi 11 centimetri je postal še bolj prilagodljiv, zahvaljujoč revoluciji notranjosti dosega nove razsežnosti v tehnologiji in kakovosti, značilni za modele višjega razreda. 

Že od osnovne verzije najprej serijsko opremljen z LED žarometi ter aktivnimi varnostnimi sistemi prinaša v svoj segment novo definicijo pravega vozila za vas. Novi CAPTUR je za izboljšanje doživetja vožnje brezkompromisen glede varnosti, saj je opremljen z najnovejšo tehnologijo in tlakuje pot avtonomni vožnji. Z novim Renault CAPTUR lahko uživate v uporabi največjega prtljažnika v razredu s prostornino do 536 litrov in edinstveni modularnosti z drsno in zložljivo sedežno klopjo. Novi Renault CAPTUR je na voljo tudi kot priključni hibrid z vrhunsko tehnologijo, razvito v svetu Formule 1, in prilagojeno okolju prijaznejšim užitkom v vsakdanji elektrificirani vožnji.

Eden od petih finalistov bo v televizijski oddaji 9. januarja 2021 na prestolu nasledil našega Renault CLIO, ki je ponosni lastnik naziva Slovenski avto leta 2020. Držimo pesti, da bo to prav novi Renault CAPTUR!