Renault CLIO je najbolj pogost avtomobil na slovenskih cestah in obenem Slovenski avto leta 2020. Z letom 2017 se je proizvodnja CLIO četrte generacije vrnila tudi v Slovenijo, od lani pa Revoz izdeluje CLIO najnovejše, pete generacije. Svoj ponos nad vozilom, ki ga izdelujejo marljive dolenjske roke, Renault zdaj dokazuje z začetkom prodaje omejene serije vozil CLIO I FEEL SLOVENIA.

V luči legendarnega reklamnega slogana »Vse, kar imajo veliki« ima omejena serija vozil CLIO I FEEL SLOVENIA izjemno bogat paket opreme, ki smo ga običajno vajeni le v premijskih vozilih: najsodobnejše LED luči spredaj in zadaj, parkirni senzorji spredaj in zadaj s 360-stopinjskim sistemom kamer, sredinska konzola z naslonom za roke, avtomatska klimatska naprava, kartica Renault za prostoročno odklepanje in zagon vozila, multimedijski sistem Multi-Sense z 18 cm (7'') zaslonom na dotik, samodejna parkirna zavora s funkcijo zadrževanja vozila ob speljevanju v klanec, prepoznavanje prometnih znakov z opozorili in dodatno zatemnjena stekla zadaj so samo del dolgega spiska serijske opreme, ki je drugače tudi pri precej dražjih vozilih na voljo le kot doplačilna opcija. Renault CLIO I FEEL SLOVENIA zato spet ponosno zatrjuje, da ima vse, kar imajo veliki! 

Kupcem bo tak CLIO na voljo z dvema bencinskima motorjema: TCe 90 in pa TCe 100 LPG, ki ponuja možnost vožnje na avtoplin.