Renault CAPTUR – kompakten mestni športni terenec

zunanjost

Naj vas prepriča njegova oblika

Captur zaradi svojih športnih linij združuje vse lastnosti športnega terena.

Ponudba vozil Renault CAPTUR
Zunanjost oranžnega vozila Renault CAPTUR

zasnova po meri

Captur za vse okuse

Prilagodite Captur v skladu s svojimi željami.

CAPTUR – prilagoditev zunanjosti

Poigrajte se z mnogimi barvnimi kombinacijami karoserije in črne strehe.

CAPTUR – prilagoditev notranjosti

Izberite notranjost po svojem okusu. Od oblazinjenja do naslonov za roko in osrednje plošče na armaturni plošči. Izberite notranjost po svojem okusu. Od oblazinjenja do naslonov za roko in osrednjega dela na armaturni plošči – izberite svoj paket LOOK NOTRANJOST med 2 novima barvama (oranžna in svetlo siva).

notranjost Revolucija

Pametna kabina s 24 cm (9,3″) multimedijskim zaslonom na dotik, 26 cm (10,2″) digitalno instrumentno ploščo, inovativno lebdečo konzolo s futuristično prestavno ročico "E-shifter". Odkrijte tehnološko notranjost z ekskluzivnim dizajnom. 

Podrobnejši podatki o vozilu Captur

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 21.990 €
CLIO E-TECH HIBRID evolution E-Tech 145 hibrid
KADJAR
KADJAR
že za 26.490 €
KADJAR equilibre TCe 140
MEGANE CONQUEST
MEGANE CONQUEST
že za 26.690 €
MEGANE CONQUEST equilibre TCe 140 EDC

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem