Renault CAPTUR – kompakten mestni športni terenec

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

evolution
evolution
techno
techno
R.S. Line
R.S. Line
e-tech engineered
e-tech engineered
Eurosuper + elektrika (hibrid) (1)
E-Tech 145 hibrid
že za 23.990 €
že za 25.590 €
že za 28.440 €
TCe 90
že za 19.490 €
že za 21.090 €
TCe 140
že za 22.690 €
TCe 140 EDC
že za 24.390 €
TCe 160 EDC
že za 27.890 €

Podrobnejše specifikacije

Več podrobnosti o motorjih

Modri Captur E-Tech hibrid na cesti

E-Tech 145 Hibrid

Poleg E-Tech priključnega hibrida, je sedaj na voljo tudi Captur E-Tech 145 hibrid, ki z napredno hibridno tehnologijo povečuje ekonomičnost porabe goriva pri vožnji. Zagon vozila vedno poteka v 100 % električnem načinu, prav tako pa hibridne verzije ni treba polniti, saj le-to poteka med zaviranjem in zmanjšanjem hitrosti, ko voznik odmakne nogo s stopalke za plin. Novi hibridni motor združuje dva hibridna motorja, en bencinski motor in inovativen menjalnik s funkcijo načina vožnje B, ki omogoča napredno regeneracijo energije in dodatno optimizira količino energije, vrnjene v akumulator. Captur E-Tech 145 hibrid ponuja odlično kombinacijo med udobjem in dinamičnostjo, kar zagotavlja edinstveno vozno izkušnjo.

odkrijte novi Captur E-Tech hibrid
Captur je opremljen z novo generacijo visokozmogljivih bencinskih motorjev z varčno porabo goriva in nizkimi stroški vzdrževanja.

TCe 90: vsestranski

Oranžni Captur v mestu

Captur je vsestranski športni terenec z novo generacijo 3-valjnega motorja s turbo-polnilnikom in močjo 90 KM, ki v kombinaciji z ročnim menjalnikom zagotavlja optimalen užitek v vožnji. Ima tudi manjšo porabo goriva.

TCe 140 / TCe 140 EDC: varčna poraba goriva in dinamičnost

Oranžni Captur v mestu

Ta 4-valjni motor s turbo-polnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem je na voljo z avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko in obvolanskima prestavnima ročicama. Zagotavlja največ vsestranskosti in dinamično doživetje vožnje ter hkrati ohranja majhno porabo goriva.

Želite bolj učinkovito porabo goriva?

S pravo izbiro do več prihrankov!

Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Odkrijte več o vozilu Captur

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 21.990 €
CLIO E-TECH HIBRID evolution E-Tech 145 hibrid
KADJAR
KADJAR
že za 26.490 €
KADJAR equilibre TCe 140
MEGANE CONQUEST
MEGANE CONQUEST
že za 26.690 €
MEGANE CONQUEST equilibre TCe 140 EDC

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem