CLIO – zunanjost oranžnega mestnega vozila

Renault CONNECT

Renault Clio: povezljivo mestno vozilo za vse vaše potrebe

CLIO – notranjost – tablični računalnik z zaslonom na dotik

Nov sistem EASY LINK

Povsem nov vgrajeni sistem EASY LINK je prilagodljiv multimedijski sistem, ki je preprost za uporabo in prijazen do uporabnika ter ima zaslon na dotik visoke ločljivosti velikosti do 23 cm (9,3'').

 

Na voljo pri določenih različicah.

CLIO – notranjost

Pametna navigacija

Z vgrajenim iskalnikom Google boste zanesljivo prispeli do vašega cilja. Aktualne prometne informacije, ki se osvežujejo vsaki 2 minuti, in natančen izračun časa prihoda, skupaj s prikazom najprimernejše poti, pa vam med vožnjo sporoča TomTom.


Z aplikacijo My Renault lahko svojo naslednjo pot načrtujete kar iz udobja dnevne sobe, ta se bo namreč preslikala na zaslon vašega vozila. Tako se boste res brezskrbno odpravili na počitnice. Aplikacija omogoča tudi iskanje najbližje bencinske črpalke, lahko pa boste primerjali celo cene goriva in na si na ta način olajšali izbor najbolj primerne postaje.

 

Na voljo pri določenih različicah.

CLIO – oranžna zunanjost – profil

Samodejne posodobitve

Samodejno prejmite najnovejše posodobitve. Redne posodobitve zemljevidov se samodejno prenesejo in namestijo v vozilo s tehnologijo Auto-Update.

 

Na voljo pri določenih različicah.

MY Renault CLIO

Odkrijte aplikacijo My Renault

Z aplikacijo My Renault upravljajte vozilo in poiščite njegovo lokacijo.

 

Na voljo pri določenih različicah.

 

Podrobnejši podatki o vozilu Clio

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

CAPTUR
CAPTUR
že za 19.490 €
CAPTUR evolution TCe 90
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 21.990 €
CLIO E-TECH HIBRID evolution E-Tech 145 hibrid
ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 37.990 €
ZOE E-TECH ELECTRIC evolution R110 LP

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem