Odkrijte omejeno serijo vozila

Renault CLIO I FEEL SLOVENIA

S ponosom narejen v Sloveniji.

Alt Image D8
  • Alt Image C29

Renault CLIO - S ponosom narejen v Sloveniji!

Omejena serija „I FEEL SLOVENIA“

  • Bogata serijska oprema

- Kamera 360° in sistem za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj

- Sistem za pomoč pri ohranjanju vozila na voznem pasu

- Sistem za aktivno zaviranje v sili z zaznavo pešcev

  • Z ugodnostmi do 2.600 €*

- 5 let podaljšanega jamstva

- 5 let vzdrževanja po polovični ceni

- Obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 99 €

Želim ponudbo

OMEJENA SERIJA

Renault CLIO I FEEL SLOVENIA

SLOVENSKI PONOS

CLIO I FEEL SLOVENIA sloni na nivoju opreme Intens, vendar z dodatno opremo ponuja še več ekskluzivnosti. Prepoznaven je po kromirani prednji maski, simbolu I FEEL SLOVENIA na prtljažnih vratih, 43 cm (17'') platiščih v sivi barvi »Viva Stella« ter LED meglenkah spredaj.  
 
Tudi v notranjosti se lahko pohvali z dodatnim udobjem kot je sredinska konzola z naslonom za roke, samozatemnitvenim vzvratnim ogledalom in sistemom Multi-Sense®.

LE NAJBOLJŠE IZPOD DOLENJSKIH ROK

Odkrijte našo omejeno serijo vozila Renault CLIO I FEEL SLOVENIA, izdelano v Novomeškem Revozu. Tako bo novi CLIO pod imenom nacionalne blagovne znamke še naprej nadaljeval tradicijo uspešne proizvodnje vozil Renault na Dolenjskem. CLIO I FEEL SLOVENIA vas bo navdušil tudi z bogatim nivojem opreme, kakršne ste vajeni pri vozilih višjega cenovnega razreda. 

Naj vas zapelje Renault CLIO – omejena serija I FEEL SLOVENIA z bogato opremo

Ekskluziven dizajn

CLIO IFS

ELEGANTNEJŠA NOTRANJOST

Notranjost v črni barvi in oblazinjenje v kombinaciji imitacije usnja in blaga črne barve predstavljata še več udobja za voznika in elegantnejši videz. Sistem Multi-Sense® poskrbi za možnost nastavitve ambientalne osvetlitve, prilagoditve prikazovalnikov ter možnost nastavitve različnih načinov vožnje (Navadna, Eco, Sport, Personalizirana).

CLIO IFS

OPTIMALEN NADZOR

V mestu ali na avtocesti je CLIO I FEEL SLOVENIA z vami pripravljen na vsako situacijo.  360-stopinjska kamera za optimalno vidljivost, sistem za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj, opozorilnik prekoračitve hitrosti s prepoznavo prometnih znakov so tehnologije, ki vam zagotavljajo dinamično vožnjo za še večji občutek varnosti in udobja.

CLIO IFS

DINAMIČNOST VOŽNJE

CLIO I FEEL SLOVENIA ponuja poleg motorja TCe 100 tudi različico na avtoplin TCe 100 LPG. Tako boste z vgrajenim pogonom na plin imeli manjše stroške goriva in nižji izpust CO2. 

RENAULT CLIO I FEEL SLOVENIA

Na voljo tudi v različici s plinskim pogonom

Podrobnejši podatki o vozilu Renault CLIO - omejena serija I FEEL SLOVENIA

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem