Športni terenec Renault Megane Conquest – motorji in pogonski sklopi

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

equilibre
equilibre
techno
techno
R.S. Line
R.S. Line
E-Tech engineered
E-Tech engineered

Eurosuper + elektrika (hibrid) (1)

E-Tech 145 hibrid
že za 28.490 €
že za 30.990 €
že za 34.190 €
TCe 140 EDC
že za 26.690 €
že za 29.190 €
že za 31.990 €
TCe 160 EDC
že za 33.490 €

Podrobnejše specifikacije

Želite bolj učinkovito porabo goriva?

S pravo izbiro do več prihrankov!

Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Hibrid na vseh ravneh

Megane Conquest je na voljo z neprekosljivo in raznoliko ponudbo hibridov: hibridni pogonski sklop E-TECH s 145 KM in pogonski sklop TCe s 145 KM in 12-voltnim blagohibridnim sistemom.

Renault Megane Conquest E-TECH hibrid

E-TECH hibrid s 145 KM

Popolna vsestranskost hibrida

Inovativna hibridna tehnologija E-TECH, ki je razvita po navdihu avtomobilskega športa, je kombinacija zmogljivosti in učinkovitosti. V mestu vedno zaženite motor v električnem načinu in do 80 % voženj opravite z električnim pogonom. Zmanjšajte porabo goriva za do 40 %* v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem.

 

Z regenerativnim zaviranjem se baterija samodejno polni med vožnjo. Uživajte v prijetni vožnji z odzivnim in odločnim pospeševanjem ne glede na okoliščine. Megane Conquest E-TECH hibrid se prilagodi vsem vašim potrebam med vožnjo in zagotavlja optimalno vsestranskost.

* v mestnem ciklu WLTP (po končni odobritvi).

Renault Megane Conquest – mikrohibridni pogonski sklop

TCe 140 EDC

Prvovrstni hibrid

Megane Conquest vam z motorjem s 140 KM in avtomatskim menjalnikom v enem paketu ponuja učinkovitost, tekočo vožnjo in užitek v vožnji. 

 

Nekaj povsem novega! Bencinske različice vam ponujajo tudi bolj učinkovito porabo goriva z 12-voltnim blagohibridnim sistemom. Ta tehnologija vam omogoča rekuperacijo energije med upočasnjevanjem vozila ter pomaga napajati motor med vžigom in pospeševanjem. Zmanjšajte porabo goriva in emisije CO2 ter uživajte v bolj tekočih ponovnih zagonih in še večjem udobju med vožnjo. 

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Megane Conquest?

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

MEGANE
MEGANE
že za 20.590 €
MEGANE equilibre TCe 140
CAPTUR
CAPTUR
že za 19.490 €
CAPTUR evolution TCe 90
KADJAR
KADJAR
že za 26.490 €
KADJAR equilibre TCe 140

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem