Renault MEGANE – notranjost in zunanjost

zunanjost

Dinamičen in prefinjen profil

Novi Megane se s prepoznavnim svetlobnim podpisom Renault, izraznimi linijami se ponaša s sodobnim in elegantnim slogom.

MEGANE – zunanjost limuzine
MEGANE – zunanjost – zadnja stran
MEGANE – panoramska steklena streha

prednosti

Eleganca in sodobnost

Spoznajte osebnost novega vozila Megane - z žarometi LED Pure Vision, s prenovljenim sprednjim delom, z vzdušjem, ki ga lahko prilagodite s sistemom MULTI-SENSE in še več.

Luči LED PURE Vision – MEGANE

Osvetlite cesto pred seboj! Luči Full LED Pure Vision izboljšajo vidljivost in vam zagotavljajo dodatno varnost.

MEGANE – zunanjost limuzine – sprednja stran

Novi Megane izstopa že na prvi pogled - s prenovljenim odbijačem, novo prednjo masko, prepoznavnim in značilnim svetlobnim podpisom Renault in še več.

MEGANE – notranjost, armaturna plošča

Odkrijte še bolj intuitivno doživetje v sodobni in ergonomski notranjosti, ki je zasnovana za enostavnejšo vsakodnevno vožnjo. 

notranjost Visokotehnološko okolje

Podajte se na izjemno potovanje! Novi Megane tako vozniku kot potnikom ponuja edinstven prostor in kabino, ki združujeta udobje, prefinjenost in tehnologijo.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 12.290 €
MEGANE GRANDTOUR
MEGANE GRANDTOUR
že za 20.390 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem