MEGANE – limuzina – dodatna oprema

Izberite želeno različico

Izberi

zunanjost

Dodajte novo dimenzijo

Prilagodite novi Megane po svojem okusu.

Alarmi – MEGANE

Alarmi

Volumetrični alarm in perimetrični alarm sta zanesljiva in nevidna ter učinkovito varujeta vaše novo vozilo Megane pred krajo. 

Zaščitna folija – MEGANE

Zaščitne folije

Zaščitite novi Megane pred posledicami vsakodnevne uporabe. Rahli udarci, praske in celo ponavljajoče se drgnjenje niso več težava.

Strešni nosilci in strešni kovček – MEGANE

Strešni nosilci in strešni kovček

Potrebujete več prostora? Enostavno pritrdite dodaten kovček na streho novega vozila Megane. Ta praktičen, estetski in trpežen dodatek bo povečal tovorno zmogljivost vašega vozila. Nepogrešljiva oprema pri potovanju brez sklepanja kompromisov.

notranjost

Želite prilagoditi novi Megane?

Odkrijte našo ponudbo dodatne opreme.

Prtljažno korito in zaščita prtljažnika – MEGANE

Prtljažno korito in zaščita prtljažnika EasyFlex

Obojestransko prtljažno korito iz blaga in gume ter modularna zaščita EasyFlex, ki sta enostavna za namestitev in čiščenje, sta popolna izbira za prevažanje umazanih predmetov. Priročna in vsestranska zaščita prtljažnika Renault je dobro prilagojena vaši vsakodnevni uporabi in prostočasnim dejavnostim.

Indukcijski polnilnik – MEGANE

Indukcijski polnilnik

Preprosto napolnite pametni telefon tako, da ga postavite na polnilno mesto na centralni konzoli.

Preproge – MEGANE

Sklop športnih stopalk in preproge

Sklop stopalk poudari športni videz vašega novega vozila Megane, medtem ko preproge po meri poskrbijo za čisto notranjost vozila. So enostavne za vzdrževanje in jih je mogoče namestiti z dvema pritrdilnima sponkama.

Večfunkcijski sistem naslona za glavo – MEGANE

Večfunkcijski sistem naslona za glavo

Naš večfunkcijski sistem naslona za glavo se prilagodi vsem vašim potrebam: na obešalnik lahko obesite oblačila, odstranljiva miza za piknik vam omogoča uživanje ob prigrizku, s tabličnim računalnikom z zaslonom na dotik pa si lahko krajšate čas na dolgih potovanjih.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 14.790 €
CLIO authentic SCe 65
MEGANE GRANDTOUR
MEGANE GRANDTOUR
že za 21.690 €
MEGANE GRANDTOUR equilibre TCe 140
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
že za 28.490 €
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID equilibre E-Tech 145 hibrid

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem