Renault TWINGO – zunanjost

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Twingo z Renault Financiranjem

Renault TWINGO – ponudba

aktualna ponudba

Twingo Limited SCe 65 že za 11.090 €

odkrijte ponudbo
Renault TWINGO – ponudba

vozila na zalogi

Se zanimate za nakup novega vozila? Preverite vozila na zalogi.

preverite zalogo

omejena serija

Twingo I FEEL SLOVENIA

Rdeči Twingo I Feel Slovenia

Slovenski ponos

Twingo I FEEL SLOVENIA ponuja še več ekskluzivnosti. Prepoznaven je po simbolu I FEEL SLOVENIA na prtljažnih vratih, 38 cm (15‘‘) platiščih iz lahke litine ter zunanjih okrasnih bočnih črtah.


Prav tako se lahko Twingo I FEEL SLOVENIA pohvali z avtomatsko klimatsko napravo, senzorjem za dež in avtomatskim vklopom luči. Živahna je tudi notranjost, kjer lahko izbirate med različnimi notranjimi personalizacijami in oblazinjenjem.

Zunanjost Twingo IFS

Dinamičen slog

Doživite poseben model Twingo I FEEL SLOVENIA v živahnih barvah karoserije, kjer bočne okrasne črte tečejo čez obe stranici avtomobila. Lita platišča 38 cm (15'')  z visokim sijajem, notranje in zunanje personalizacije, še dodatno poudarjajo igriv značaj avtomobila. Kralj mesta s kontrastnimi učinki in vznemirljivim videzom vnaša barvo v vaše vsakdanje življenje.

Notranjost vozila Twingo IFS

Živahna notranjost

Prepričljiva je tudi notranjost – izbirate lahko med črno, modro, rumeno ali rdečo notranjo personalizacijo, kjer barve poživijo armaturno ploščo, del volanskega obroča in obrobe zračnikov. Prav tako tudi oblazinjenje v kombinaciji usnja in blaga v črni barvi z različnimi barvnimi poudarki zaključuje ekskluziven dizajn. Twingo I FEEL SLOVENIA je z vtisnjenim  logotipom na prtljažnih vratih in bogato serijsko opremo na voljo z bencinskim motorjem SCe 65. Ste pripravljeni na vožnjo?

dizajn Mestni avtomobil s prefinjenim videzom

Twingo vam z novim sprednjim delom, novim svetlobnim podpisom LED in novimi 41 cm (16") platišči Monega ponuja eleganten in moderen videz.

značilnosti

Izjemno okreten in povezljiv

Renault TWINGO – multimedija

Ostanite ultra povezani

Povežite pametni telefon Apple™ ali Android™ in dostopajte do priljubljenih aplikacij na 18 cm (7”) zaslonu EASY LINK. Odkrijte popolno doživetje sistema Renault CONNECT s povezljivimi storitvami in aplikacijo MY Renault*. 

 

*Povezljive storitve in navigacija bodo na voljo pozneje. Apple CarPlay™ je blagovna znamka družbe Apple Inc. Android Auto™ je blagovna znamka družbe Google Inc.

Leva stran rdečega vozila Renault TWINGO

Privoščite si zabavo v mestu povsem brezskrbno

Twingo vas s servokrmiljenjem in izjemnim obračalnim krogom, ki znaša 4,3 m, pripelje na vsak cilj in vam omogoča parkiranje tudi na najožjih mestih.  Opozorilnik za menjavo voznega pasu, tempomat, elektronski nadzor stabilnosti (ESC), sprednje in stranske varnostne blazine. Z vozilom Renault TWINGO je vožnja brezskrbna.

različice

Izberite različico vozila Twingo, ki vam najbolj ustreza

LIMITED

LIMITED

že za 11.390 €

  • Ročna klimatska naprava
  • Jeklena platišča 38 cm (15") + okrasni pokrovi v srebrno-črni barvi Limited
  • Volanski obroč in ročica menjalnika v usnju
  • Zunanje bočne okrasne črte-Limited
I FEEL SLOVENIA

I FEEL SLOVENIA

že za 12.590 €

  • Avtomatska klimatska naprava
  • Električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali
  • Senzor za dež in avtomatski vklop luči
  • Platišča iz lahke litine 38 cm (15") Altana

različica

Odkrijte različico Limited

  • TWINGO Limited

Si želite še elegantnejšo zunanjost?

Naj vas navdušijo ekskluzivno oblikovani elementi, ki dajejo vozilu Twingo Limited povsem nov videz.

Podrobnejši podatki o vozilu Twingo

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v katalogu, trenutno niso na voljo. To velja med drugim za barvni 25 cm (10") informacijski zaslon z merilniki in prikazom navigacije, brezžično polnjenje mobilnega telefona, klic v sili in povezljivost navigacije. V trenutnih razmerah je dobavljivost konkretnih elementov opreme, ki zaradi globalnega pomanjkanja polprevodnikov v posameznem primeru morda ne bodo dobavljeni, zelo težko z gotovostjo napovedati vnaprej. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 32.740 €
CLIO
CLIO
že za 12.290 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 17.390 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem