image

Odkrijte storitve Renault - servisiranje in popravila

Servisni svetovalci Renault izvajajo vsa vzdrževalna dela in popravila, ki so potrebna za brezhibno vozno stanje vašega vozila, od rednega vzdrževanja do večjih mehanskih popravil.

Najpomembnejši 3 razlogi za izbiro servisne mreže Renault

Dobrodošlica, ki vas navda z brezskrbnostjo.

Renault Service - Technicians

Že ob prihodu boste deležni vse potrebne pozornosti, s katero vam bomo zagotovili, da bodo posegi na vašem vozilu uspešni.

Strokovno znanje družbe Renault za vašo brezskrbnost.

Renault Service - Technicians

S tem, ko prevzamemo vaše vozilo Renault, vam zagotavljamo, da bodo vsa dela, diagnostiko in vračilo vozila opravili ustrezni strokovnjaki, usposobljeni za tehnologijo vašega vozila.

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu.

Renault Service - Technicians

Z našimi povezljivimi storitvami, nadomestnim vozilom in storitvijo Renault Pomoč vam zagotavljamo mobilnost pred in med vzdrževanjem ter po vzdrževanju.

Naše rešitve za vaše potrebe

Servisna mreža Renault vam ponuja najboljše rešitve za redna vzdrževalna in druga zahtevnejša dela, ki so potrebna za ohranjanje vaše mobilnosti.

Redna vzdrževalna dela
Redna vzdrževalna dela

Rešitve za redno vzdrževanje, kot so servisiranje, vzdrževanje in priprava na tehnični pregled.

Zahtevnejša dela
Zahtevnejša dela

Rešitve za obsežnejša ali tehnično zahtevnejša popravila, kot so menjava zobatega jermena, sklopke, motorja ... 

Izkušnje s posebnimi diagnostičnimi napravami
Izkušnje s posebnimi diagnostičnimi napravami

Z našimi posebnimi diagnostičnimi napravami in njihovimi zanesljivimi rezultati lahko natančno prepoznamo težavo v vašem vozilu in ukrepamo tako, da jo odpravimo.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem