MEGANE R.S. – športno vozilo

zunanjost

Dodajte novo dimenzijo

Prilagodite novi Megane R.S. po svojem okusu.

MEGANE R.S. – pokrovi vzvratnih ogledal

Pokrovi vzvratnih ogledal – kromirani

Dodajte novemu vozilu Megane R.S. pridih elegance in osebnosti s kromiranimi pokrovi vzvratnih ogledal. 

MEGANE R.S. – pokrovčki ventilov R.S.

Pokrovčki ventilov R.S.

Športen do najmanjše podrobnosti: dajte svojemu vozilu pravi značaj! Pokrovčki ventilov R.S. zagotavljajo optimalen tlak v pnevmatikah in zaščitijo ventile pred umazanijo.

notranjost

Želite prilagoditi novi Megane R.S.?

Odkrijte našo ponudbo dodatne opreme.

MEGANE R.S. – alarmi

Alarmi

Volumetrični alarm in perimetrični alarm sta zanesljiva in nevidna ter učinkovito varujeta vaš novi Megane R.S. pred krajo. 

MEGANE R.S. – indukcijski polnilnik

Indukcijski polnilnik

Pametni telefon preprosto napolnite tako, da ga postavite na polnilno mesto na centralni konzoli.

R.S. – preproge R.S.

R.S. – preproge

Preproge R.S., ki so izdelane po meri in preproste za vzdrževanje, se enostavno pritrdijo z uporabo 2 pritrdilnih sponk in zagotavljajo popolno zaščito poda. In elegantna končna obdelava!

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane R.S.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem