MEGANE R.S. – športno vozilo

zunanjost

Športni videz po navdihu tekmovanj

Novi Megane R.S. izstopa z mišičastim profilom, športnim slogom in številnimi funkcijami, ki izvirajo iz sveta avtomobilskega športa.

MEGANE R.S. in MEGANE R.S. Trophy – zunanjost
MEGANE R.S. – zunanjost – profil – platišče
MEGANE R.S. – zunanjost – zadnja stran

prednosti

Športna ikona!

Novi Megane R.S. predstavlja standard na področju športnih vozil, tako pri notranjosti kot zunanjosti.

MEGANE R.S. – sprednja stran

Odbijač s spojlerjem v slogu F1, prednja kromirana maska v obliki satovja z logotipom dvojnega romba R.S. in še več: Novi Megane R.S. se ponaša s pravo športno odličnostjo.

Žarometi LED – MEGANE R.S.

Novi Megane R.S. vam zagotavlja izjemno zmogljivo osvetlitev. Dodatne žaromete v obliki kariraste zastavice, ki vključujejo tehnologijo R.S. Pure Vision, smo zasnovali po navdihu iz sveta avtomobilskega športa. 

Notranjost – armaturna plošča – Renault MEGANE R.S.

Športna armaturna plošča s prilagodljivim 26 cm (10,2”) zaslonom za voznika in 24 cm (9,3”) multimedijskim zaslonom EASY LINK, poseben usnjeni volan R.S. z obvolanskima prestavnima ročicama*, krajša prestavna ročica, aluminijaste stopalke in še več. Združite užitek in zmogljivost!


* menjalnik EDC.

notranjost Izjemno športna notranjost

Ekskluzivno oblazinjenje R.S., vrhunski materiali, dodelani in prepoznavni detajli, ki predstavljajo identiteto Renault Sport. Prebudite voznika v sebi v športni kabini novega vozila Megane R.S.!

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault MEGANE R.S.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem