MEGANE R.S. – športno vozilo

zunanjost

Športni videz po navdihu tekmovanj

Novi Megane R.S. izstopa z mišičastim profilom, športnim slogom in številnimi funkcijami, ki izvirajo iz sveta avtomobilskega športa.

MEGANE R.S. in MEGANE R.S. Trophy – zunanjost
MEGANE R.S. – zunanjost – profil – platišče
MEGANE R.S. – zunanjost – zadnja stran

prednosti

Športna ikona!

Novi Megane R.S. predstavlja standard na področju športnih vozil, tako pri notranjosti kot zunanjosti.

MEGANE R.S. – sprednja stran

Odbijač s spojlerjem v slogu F1, prednja kromirana maska v obliki satovja z logotipom dvojnega romba R.S. in še več: Novi Megane R.S. se ponaša s pravo športno odličnostjo.

Žarometi LED – MEGANE R.S.

Novi Megane R.S. vam zagotavlja izjemno zmogljivo osvetlitev. Dodatne žaromete v obliki kariraste zastavice, ki vključujejo tehnologijo R.S. Pure Vision, smo zasnovali po navdihu iz sveta avtomobilskega športa. 

Notranjost – armaturna plošča – Renault MEGANE R.S.

Športna armaturna plošča s prilagodljivim 26 cm (10,2”) zaslonom za voznika in 24 cm (9,3”) multimedijskim zaslonom EASY LINK, poseben usnjeni volan R.S. z obvolanskima prestavnima ročicama*, krajša prestavna ročica, aluminijaste stopalke in še več. Združite užitek in zmogljivost!


* menjalnik EDC.

notranjost Izjemno športna notranjost

Ekskluzivno oblazinjenje R.S., vrhunski materiali, dodelani in prepoznavni detajli, ki predstavljajo identiteto Renault Sport. Prebudite voznika v sebi v športni kabini novega vozila Megane R.S.!

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane R.S.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem