MEGANE R.S. Trophy – športno vozilo
MEGANE R.S. Trophy – zunanjost – sprednja stran

Ste pripravljeni, da ga preizkusite?

Ponovno odkrijte novi Megane R.S. v ekskluzivni različici Trophy in se pripravite na dirko.

Bodite spredaj!

MEGANE R.S. Trophy – zunanjost – sprednja stran
MEGANE R.S. Trophy – platišča
MEGANE R.S. Trophy – zadnja stran

Ekskluziven dizajn in oprema

MEGANE R.S. Trophy – zadnja stran

Čuten in športen dizajn

Navdušite s slogom! Novi Megane R.S. Trophy bo zagotovo pritegnil vašo pozornost. Spojler z logotipom Trophy v slogu F1, rdeče zavorne čeljusti Brembo®, 48 cm (19’’) platišča Fuji Light, pnevmatike Bridgestone® S007, antena "shark", zatemnjena zadnja stranska stekla itd. Sprostite se v novi rdeči in sivi notranjosti ter se prepustite udobju školjkastih sedežev Recaro z oblazinjenjem Alcantara©.

Notranjost, armaturna plošča – MEGANE R.S. Trophy

Najboljše tehnologije Renault Sport

R.S. Monitor in gumb R.S. Drive, Launch Control, Multi Channel Down itd. Dodajte svojemu doživetju vožnje pridih elegance in odkrijte neprimerljivo upravljanje z našimi ekskluzivnimi vgrajenimi tehnologijami Renault Sport, do katerih lahko dostopate preko 26 cm (10’’) zaslona za voznika Renault Sport najvišjega razreda in osrednjega 24 cm (9,3’’) zaslona EASY LINK.

MEGANE R.S. Trophy – podvozje Cup

Ekskluzivno podvozje Cup

Novi Megane R.S. Trophy je zasnovan za izboljšanje vaše učinkovitosti na cesti. Ima 1,8-litrski motor s 300 KM in ekskluzivno podvozje Cup, ki vključuje posebne športne elemente. Katere so njegove prednosti? Diferencial Torsen® z delno zaporo, sprednji zavorni koluti iz dveh materialov, trše vzmeti in amortizerji ter močnejši prečni stabilizatorji. Privoščite si še bolj športno vznemirjenje!

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane R.S.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem