Klasični kredit Dacia

Preprosta rešitev za nakup vašega vozila.

Pojdite korak dlje z nami

KLASIČNI KREDIT

KLASIČNI KREDIT

Postanite lastnik vozila Dacia takoj ob nakupu in podpisu pogodbe. Vi izberete vozilo, mi kredit prilagodimo vašim željam o trajanju in višini mesečnega obroka. Odplačilna doba traja od 12 do 84 mesecev, višina obroka pa lahko doseže od 50 % do 67 % vašega prostega osebnega dohodka.​

 

Kredit vsebuje tudi zavarovanje posojilojemalca za primer izgube zaposlitve, za primer smrti zaradi nezgode in za primer trajne invalidnosti.​

 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi s financiranjem vozila smo dosegljivi na:

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu: financiranje@si.rcibanque.com

KAKO DO KLASIČNEGA KREDITA?

KAKO DO KLASIČNEGA KREDITA?

Vse, kar potrebujete je, da prodajalcu v našem salonu vozil Dacia posredujete vso potrebno dokumentacijo. Več informacij najdete v zloženki.

 

Po prejemu celotne dokumentacije bomo v najkrajšem možnem času preverili vašo boniteto. Z vami delimo željo, da vozilo odpeljete čim hitreje.

 

Vas zanima vaša bonitetna ocena? Preverite jo v Moj SISBON spletni aplikaciji, ki vsakemu posamezniku omogoča vpogled v zbrane podatke v sistemu SISBON. Dostop do aplikacije in dodatne informacije najdete tukaj, več o sami storitvi SISBON pa si lahko preberete v tej zloženki.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem