Klasični kredit Dacia

Preprosta rešitev za nakup vašega vozila.

Pojdite korak dlje z nami

KLASIČNI KREDIT

KLASIČNI KREDIT

Postanite lastnik vozila Dacia takoj ob nakupu in podpisu pogodbe. Vi izberete vozilo, mi kredit prilagodimo vašim željam o trajanju in višini mesečnega obroka. Odplačilna doba traja od 12 do 84 mesecev, višina obroka pa lahko doseže od 50 % do 67 % vašega prostega osebnega dohodka.​

 

Kredit vsebuje tudi zavarovanje posojilojemalca za primer izgube zaposlitve, za primer smrti zaradi nezgode in za primer trajne invalidnosti.​

 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi s financiranjem vozila smo dosegljivi na:

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu: financiranje@si.rcibanque.com

KAKO DO KLASIČNEGA KREDITA?

KAKO DO KLASIČNEGA KREDITA?

Vse, kar potrebujete je, da prodajalcu v našem salonu vozil Dacia posredujete vso potrebno dokumentacijo. Več informacij najdete v zloženki.

 

Po prejemu celotne dokumentacije bomo v najkrajšem možnem času preverili vašo boniteto. Z vami delimo željo, da vozilo odpeljete čim hitreje.

 

Vas zanima vaša bonitetna ocena? Preverite jo v Moj SISBON spletni aplikaciji, ki vsakemu posamezniku omogoča vpogled v zbrane podatke v sistemu SISBON. Dostop do aplikacije in dodatne informacije najdete tukaj, več o sami storitvi SISBON pa si lahko preberete v tej zloženki.

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem