Svež videz znamke Dacia

Obnovili smo našo obljubo za zagotavljanje preprostosti, trpežnosti in dostopnosti – nov logotip, barve in povsem posodobljena ponudba vozil.

Nova identiteta znamke Dacia

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Dacia se še naprej razvija s časom in se vselej prilagaja vašim potrebam. S posodobitvijo naše celotne ponudbe vozil začenjamo novo poglavje, saj smo prenovili identiteto naše blagovne znamke, ki je zdaj bolj prepoznavna in sodobna. 

 

Našo novo podobo znamke, ki smo jo prvotno razkrili samo v naših sporočilih, lahko zdaj najdete na vseh naših vozilih ter tudi na znakih pred našimi pooblaščenimi prodajalci. 

Kaj je novega ?

Nov emblem – Dacia

Emblem Dacia Link

Emblem vključuje združeni črki D in C. To simbolizira močno povezavo in zaupanje med znamko Dacia in njenimi kupci (odtod ime "Dacia Link").

 

Oglejte si ga na vseh naših modelih: sprednja stran, kolesni pokrovi, multimedijski vmesnik in več.

Nov logotip – Dacia

Logotip

5 črk v minimalističnem slogu, ki odraža duh blagovne znamke: trpežnost in bistvena oprema.

 

Oglejte si logotip na zunanjih površinah in v notranjosti vseh naših vozil.

Nove barve – Dacia

Barve

Predstavljamo nov barvni odtenek: sivozelena Lichen Kaki. 

 

Ta odtenek kakija je nastal po navdihu narave in določa ton za novo barvno paleto celotne ponudbe vozil.

Nove ravni ponudbe – Dacia

Ravni ponudbe

Ravni ponudbe smo preimenovali za še večjo jasnost naše ponudbe vozil.

 

Essential predstavlja cenovno najbolj ugodno različico. Expression je jedro naše ponudbe. Journey je najbolje opremljena različica, Extreme pa je odlična izbira za pobege v naravo.

Vas zanima končni rezultat?

Oglejte si nov dizajn naših modelov.

Oglejte si ponudbo naših vozil v obogateni resničnosti

Izberite barvo modela in opremo, nato pa si oglejte, kako je povsem prenovljeno vozilo Dacia videti v vaši garaži, sredi dnevne sobe ali na robu vaše delovne mize! Uporabite aplikacijo za ogled avtomobila, raziščite njegovo notranjost, oglejte si ga povsem od blizu in podrobno ter celo delite fotografije s prijatelji ali družino.
 

Prenesite aplikacijo Dacia AR

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem