Konec je zimskega spanca

Čas je za menjavo pnevmatik.

  • Pnevmatika

Letna pnevmatika z menjavo in centriranjem že od 48 eur z DDV*.

Poskrbite za brezskrbno vožnjo tudi v toplejših mesecih in izkoristite ugodne cene pnevmatik z vključeno menjavo in centriranjem že za 48 EUR z DDV.
  • Dacia Sandero Stepway

Zakaj zamenjati pnevmatike?

Letne pnevmatike so iz drugačnega materiala, saj le tako omogočajo najboljši oprijem podlage in s tem povečajo vašo varnost na cesti. Posledično ima avto boljšo vodljivost, kvalitetne pnevmatike pa velik vpliv na zavorno pot, kar naredi vašo vožnjo varnejšo in udobnejšo.

 

Visoke poletne temperature asfalta in višje hitrosti vožnje gumeno zmes zimske pnevmatike trajno poškodujejo. V zimskih dneh z nizkimi temperaturami zato ne zagotavlja več enake prožnosti in s tem ključnih lastnosti za dober oprijem.

 

Zagotovite si brezskrbno vožnjo!

 

Poiščite najbližji Dacia pooblaščeni servis ali pa se naročite na servis kar preko spleta iz udobja doma in novo pnevmatiko zamenjajte in centrirajte že za 48 EUR z DDV!

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem