(1) e-POWER bo na voljo spomladi 2022.

(2) Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

(3) ProPILOT je na voljo na omejenem izboru vozil. ProPILOT je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.

(4) Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun NissanConnect, v sistem NissanConnect pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM z možnostjo prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim omrežjem.

Kupci bodo za uporabo te funkcije potrebovali račun Amazon®/Google™. Amazon, Alexa in sorodni logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc ali njenih partnerskih podjetij. Razpoložljivost je odvisna od trga.

(5) Vse prodajne cene (MPC* = maloprodajne cene) so neobvezujoče priporočene cene in vključujejo 22% DDV in DMV. Določene paketne kombinacije opreme ali akcije lahko povzročijo odstopanja pri izračunu končne cene. Podrobne informacije o cenah dobite pri pooblaščenih trgovcih. Pridržujemo si pravico do sprememb v izvedbah modelov, zgradbi, opremi, tehničnih podatkih in cenah. Seznam opreme je informativen in ni zavezujoč.


Slike in opisi so zgolj informativne narave. V nekaterih primerih so na fotografijah vozila, ki ne ustrezajo specifikacijam na lokalnem trgu in ne predstavljajo posebnega modela, različice ali ponudbe. Funkcije so na voljo v odvisnosti od izvedenke, serijsko ali samo kot dodatna oprema (z doplačilom).