video placeholder

NOVI RENAULT

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

od konjske moči
do električne moči

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Megane E-Tech 100% electric z Renault Financial Services

Ponudba Megane E-Tech 100% electric

aktualna ponudba osebnih vozil (Renault Fleksi)

Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40 96kW standard charge

 • že za 279 € na mesec
 • 5 let podaljšanega jamstva

Motor

160kW

ali 220 KM

Pospešek

7,4s

0–100 km/h

Do

470km

doseg vožnje (WLTP)

Pridobite do

300 km

v 30 minutah

Čisti občutek

Čisti dizajn

Kompaktna limuzinska karoserija, slog križanca, izklesan zadnji del, športne linije. Njegove aerodinamične linije mu dajejo prepoznaven videz in omogočajo vznemirljivo vožnjo. 51 cm (20”) kolesa, svetlobni podpis Full LED, 3D svetlobni trak zadaj in zlato kromirani poudarki razkrivajo povsem izviren dizajn.

 • Megane E-Tech 100% electric – zunanjost – vozilo na cesti
 • Megane E-Tech 100% electric – notranjost
 • Megane E-Tech 100% electric – podrobnosti zunanjosti
 • Megane E-Tech 100% electric – dizajn
 • Megane E-Tech 100% electric – dizajn
 • Megane E-Tech 100% electric – dizajn
Megane E-Tech 100% electric – poudarek na kabini
  • OpenR in openR link, vmesnik nove generacije

   Z novim zaslonom sistema openR vam je na voljo eden največjih vgrajenih digitalnih zaslonov – 774 cm2 uporabnega prostora, na katerem si lahko spočijete oči. Uživajte v slikah visoke ločljivosti. Spremljajte bistvene stvari na instrumentni plošči: hitrost, navigacija ali raven napolnjenosti.

  • Vznemirljiva vožnja

   Nova kabina se osredotoča na voznika. Kontrolniki okrog kompaktnega volana sprostijo prostor in povečajo varnost vožnje. Vožnja je bolj odzivna in natančna z novim električnim servokrmiljenjem ter nizkim težiščem.

  • Več prostora

   Sama zamisel prostora je doživela revolucijo. Povezovanje nove armaturne plošče s širšo zasnovo in odsotnost tunela prenosa moči omogočata več prostora za noge in odlagalnega prostora: 209 mm prostora za noge zadaj in 33 l odlagalnega prostora v kabini.

  • Pametno vozilo

   Megane E-Tech 100% electric, opremljen s sistemom openR link z vgrajenimi storitvami Google, se ponaša z vrhunskimi tehnologijami, ki predvidevajo vaše potrebe in se odzovejo tako, da se bolje prilagodijo vašemu okolju.

  • Kamera sistema za vzvratno vožnjo

   Z eno hitro potezo lahko preklopite s klasičnega vzvratnega ogledala v nadgrajeni pogled kamere, ki uporablja sistem za vzvratno vožnjo na osnovi kamere in senzor na strehi. Uživajte v neoviranem pogledu tudi pri visokih potnikih zadaj ali prenatrpanih zadnjih sedežih.

Megane E-Tech 100% electric – sprednji del, armaturna plošča, zadnji sedeži, prtljažnik

Ergonomski in prostoren

Ekskluzivna platforma vozila Megane E-Tech 100% electric ima povsem ravna tla. Dodatni prostor se sprosti zaradi razširjene strukture in nove izjemno tanke armaturne plošče openR: 209 mm prostora za noge zadaj, 33 l prostora za tovor.

Vrhunsko doživetje vožnje

Sprostite se v prenovljenem potniškem prostoru, v katerem je vse oblikovano za poenostavitev vaše vožnje. Iz nastavljivega sedeža z optimizirano podporo lahko dosežete velik zaslon openR velikosti 774 cm2 v obliki črke L.

Modularna zasnova in odlagalna mesta

Indukcijski brezžični polnilnik spredaj, vrata USB-C zadaj, osrednje odlagalno mesto, 33 l prostornine v osrednjem in stranskem odlagalnem mestu ter 440 l prostornine v prtljažniku. Megane E-Tech 100% electric vam zagotavlja popolno počutje v notranjosti vozila.

Čista tehnologija

Z vgrajenimi storitvami Google: vaše doživetje povezane vožnje

Uporabite sistem openR link z vgrajenimi storitvami Google za konfiguracijo do 5 računov. Dostopajte do vseh priljubljenih aplikacij in uživajte v najboljših storitvah Google brez povezovanja s telefonom.
odkrijte več
Google Zemljevidi
Google Assistant
Trgovina Google Play

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Vrhunski zvok Harman Kardon

Ekskluzivni novi sistem Harman Kardon zagotavlja pristno doživetje za vse potnike. Ponuja 410 W skupne moči z 2 visokotonskima zvočnikoma na bočni strani armaturne plošče, 2 nizkotonskima zvočnikoma v ploščah sprednjih vrat, 2 visokotonskima in 2 nizkotonskima zvočnikoma v ploščah zadnjih vrat ter 1 globokotonskim zvočnikom v prtljažniku. Glasba se spremeni v nepozabno doživetje s 5 različnimi zvočnimi okolji in tehnologijo Quantum Logic Surround™.

Najvišja stopnja varnosti

24 sistemov za pomoč vozniku in varnostnih sistemov vam zagotavlja brezskrbno vožnjo.

Megane E-Tech 100% electric – sistemi za pomoč vozniku

Sistemi za pomoč vozniku

Odpravite se na bolj intuitivno in tekočo vožnjo z 8 tehnologijami za pomoč vozniku, ki so na voljo pri vozilu Megane E-tech 100% electric.

vsi sistemi za pomoč vozniku
Megane E-Tech 100% electric – varnost

Varnost

Vozite povsem varno! Pametni sistemi za pomoč vozniku spremljajo prometne razmere in vas opozorijo na nepričakovane dogodke na cesti.

vsi varnostni sistemi
Megane E-Tech 100% electric – sistemi za pomoč pri parkiranju

Pomoč pri parkiranju

Nikoli več se ne prestrašite bočnega parkiranja in si poenostavite parkirne manevre s sistemi za pomoč pri parkiranju.

vsi sistemi za pomoč pri parkiranju

Čisto električno

Megane E-Tech 100% electric – električna platforma

Inovacija 360°

Nova platforma CMF-EV je opremljena z ultra tanko baterijo z zmogljivostjo 60 kWh in kompaktnim električnim motorjem z močjo 160 kW. Optimizirana porazdelitev teže, večja medosna razdalja, povsem ravno dno in nizko težišče dajejo avtomobilu večjo okretnost in več prostora v notranjosti.

Večja avtonomija

Megane E-Tech 100% electric je eno najlažjih vozil v segmentu (1620 kg). V notranjosti sistem samodejno nadzira temperaturo baterije in motorja. Z enakovredno močjo ne glede na zunanje razmere uživate v večjem dosegu vožnje.

Napredna aerodinamična oblika

Iskanje inovativne aerodinamike nam je omogočilo večji doseg vožnje. Omejena višina, oblika strehe, pnevmatike z ožjim stranskim delom, izklesani odbijači in zložljive vratne kljuke so strukturne značilnosti, ki izboljšajo njegovo učinkovitost.

Vozilo, kot ga še ne poznate

Megane E-Tech 100% electric je z vami na vseh poteh. Vozilo, ki je plod strokovnega znanja znamke Renault, ponuja do 470 km dosega vožnje (300 km z baterijo z zmogljivostjo 40 kW).

Megane E-Tech 100% electric – polnjenje in doseg vožnje

Ocenite doseg vožnje in čas polnjenja

Vnesite informacije za svoje vozilo Megane E-Tech 100% electric in zahtevano polnjenje za ogled dosega vožnje in časa polnjenja, ki je potreben pri vsaki polnilni točki.

več informacij
Megane E-Tech 100% electric – rešitve polnjenja

Rešitve polnjenja

Na voljo vam je pestra izbira rešitev po meri za polnjenje doma, v službi ali na poti. Megane E-Tech 100% electric je na voljo s kablom načina 3, tip 2, ki ga lahko uporabite na domači polnilni postaji Wallbox ali na javni polnilni točki.

naše rešitve polnjenja
Megane E-Tech 100% electric – povezljive storitve

Ostanite povezani s svojim vozilom z aplikacijo My Renault

Poenostavite si življenje z aplikacijo My Renault in upravljajte vozilo na daljavo preko telefona: preostali doseg vožnje, polnilne postaje v bližini, načrtovanje polnjenja, načrtovanje vožnje in še več.

 

Poleg tega, da vam povezljive storitve Renault vsakodnevno pomagajo, se stalno razvijajo in izboljšujejo z novimi funkcijami.

več informacij
Megane E-Tech 100% electric – polnjenje

Več o vožnji z električnim pogonom

Vas zanima več o električnih vozilih? Odkrijte več o vožnji z električnim pogonom.

Prilagodljive različice

3 Različice, ki so na voljo

Različica

equilibre
že za 36.090 €
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC equilibre EV40 96kW standard charge
 • platišča iz lahke litine 46 cm (18") oston
 • kamera zadaj
 • obvolanski tipki za nastavljanje rekuperativne energije
 • funkcija povezljivosti z aplikacijama Android Auto™ in Apple CarPlay ™
odkrijte različico

Pojdite še korak dlje

Odkrijte naše različne ponudbe financiranja in celotno ponudbo dodatne opreme, ki je zasnovana posebej za vaše vozilo Megane E-Tech 100% electric.

Megane E-Tech 100% electric – financiranje

Megane E-Tech 100% electric – financiranje in storitve

financiranje po vašem okusu

brskajte po naših rešitvah
 100 % električni Renault Megane E-Tech – staro za novo

staro za novo

prejmite oceno odkupne cene vašega vozila

prejmite oceno
 100 % električni Renault Megane E-Tech – dodatna oprema

dodatna oprema

od prevoza in polnjenja do možnosti prilagoditve

oglejte si dodatno opremo

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem