NOVI RENAULT

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

ELECTRIC ONLY, DRIVERS ONLY

 

220KM

ali 160 kW

 

7,4 s

0–100 km/h

Do

470km

doseg vožnje (WLTP)

Revolucionarna nova platforma CMF-EV je opremljena z ultra tanko baterijo z zmogljivostjo 60 kWh in kompaktnim električnim motorjem z močjo 160 kW. Optimizirana porazdelitev teže, daljša medosna razdalja in nizko težišče dajejo avtomobilu večjo okretnost in več prostora v notranjosti.

Megane E-Tech 100% electric – notranjost, armaturna plošča, multimedijski zaslon
  • Glasovni pomočnik

   Za nadzor nekaterih funkcij uporabite glasovno upravljanje in se osredotočite na vožnjo. Enostavno pošiljajte sporočila, nadzorujte medije, pridobivajte navodila in drugo. Samo recite "Hey Google" ali pritisnite nadzorni gumb na volanu.

  • Uporabljajte svoje aplikacije tudi v vozilu

   S pomočjo Googlom Play lahko preprosto naložite svoje najljubše aplikacije v sistem avtomobila. Poslušajte svojo najljubšo glasbo, podcaste, zvočne knjige in drugo neposredno iz vašega avtomobila.

  • Popolna potopitev

   Eden največjih vgrajenih digitalnih prostorov s površino 774 cm2 se razprostira na dveh 30 cm (12") zaslonih. Ponuja ekskluzivno poglobljeno izkušnjo preko povezave openR z vgrajenim multimedijskim sistemom Google in armaturno ploščo nove generacije openR z optimiziranimi barvami.

  • Neomejena prilagoditev

   OpenR-Link z vgrajenimi sistemom Google shranjuje nastavitve vožnje. Vaš pametni avto se prilagodi vašim željam.

  • Intuitivna navigacija

   Google Zemljevidi vam z informacijami v realnem času, preusmeritvami na hitrejše poti in glasovnim nadzorom pomagajo, da boste hitreje prispeli na cilj.

INOVATIVEN DIZAJN

Sprednji del, podoben športnemu terencu, in kompaktna karoserija limuzine mu dajeta izjemen videz. Svetlobni podpis Full LED spredaj, 3D-mavrični trak zadaj, 51 cm (20") platišča, zlato kromirani poudarki in črna streha z zvezdnim prahom razkrivajo povsem izviren dizajn.

Megane E-Tech 100% electric – sprednja stran
Sprednja stran
Megane E-Tech 100% electric – kompaktna karoserija
Kompaktna karoserija
Megane E-Tech 100% electric – talna osvetlitev
Talna osvetlitev
Megane E-Tech 100% electric – 51 cm (20") lito platišče
51 cm (20") lito platišče
Megane E-Tech 100% electric – novi sprednji svetlobni podpis
Novi sprednji svetlobni podpis
Megane E-Tech 100% electric – novi zadnji svetlobni podpis
Novi zadnji svetlobni podpis
Megane E-Tech 100% electric – novi logotip Renault
Novi logotip Renault
Megane E-Tech 100% electric – nova oznaka
Nova oznaka
Novi 100 % električni Renault Megane E-Tech – notranjost

Ergonomski in prostoren

Ekskluzivna platforma vozila Megane E-Tech 100% electric ima povsem ravna tla. Dodatni prostor se sprosti zaradi razširjene strukture in nove armaturne plošče openR: 209 mm prostora za noge zadaj, 33 l prostora za tovor.

Zvočni dizajn Harman Kardon

Celotno doživetje z vrhunskim zvokom novega zvočnega sistema Harman Kardon, tehnologijo prostorskega zvoka in vrsto okolij (naravno, v živo, klub ali salon) razvname vse čute in zagotavlja intenzivno potovanje.

Modularna zasnova in odlagalna mesta

Indukcijski polnilnik spredaj, vrata USB-C zadaj, osrednje odlagalno mesto, 33 l prostornine v osrednjem in stranskem odlagalnem mestu ter 440 l prostornine v prtljažniku. Megane E-Tech 100% electric vam zagotavlja popolno počutje v notranjosti vozila.

Prilagodite Megane E-Tech 100% electric

Živite električno z znamko Renault

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem