Renault zavarovanje vozila

Pripravite se na nepričakovane dogodke. Storitev Renault zavarovanje vam ponuja obliki zavarovanja, ki najbolj ustrezata vašemu vozilu Renault in načinu njegove uporabe.

 • Zavarovanje

Odkrijte Renault zavarovanje vozila ​

Ponujamo vam dve zavarovanji:

 • Obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti je zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo. Velja v primeru prometne nesreče, ko z vozilom nenamerno povzročite škodo drugemu udeležencu v prometu, pri čemer zavarovalnica oškodovancu povrne škodo.
 • Splošni avtomobilski kasko krije škodo zaradi poškodovanja vozila, ki je posledica nepredvidenih dogodkov, ko je vozilo v prometu ali miruje.

 

Izberite možnost, ki vam ustreza. Avtomobilsko zavarovanje je na voljo tudi za poslovne uporabnike.


Za več informacij o zavarovanju vozila ali finančnih akcijah Renault Financiranje, kjer je že vključeno delno subvencionirano ali brezplačno obvezno in kasko zavarovanje vozila za prvo leto, stopite v stik z nami.

 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z zavarovanjem vozila smo dosegljivi na:

 • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
 • Elektronskem naslovu:  zavarovanje@rcibanque.com
 • Zavarovanje

Kako do zavarovanja za vaše vozilo?​

 • S financiranjem preko ponudbe Renault Financiranje, ko vam v odvisnosti od posamezne ponudbe v okviru veljavnih finančnih akcij pripada delno subvencionirano ali brezplačno obvezno in kasko zavarovanje vozila za prvo leto.​
 • Kot gotovinski kupec, saj vam tudi brez financiranja ponujamo ugodno in v primeru posameznih akcij tudi delno subvencionirano obvezno in kasko zavarovanje za prvo leto.​
 • Z obnovo zavarovanja, če ste obstoječa stranka. V sodelovanju z našim partnerjem Zavarovalnico Triglav d.d. vam nudimo možnost obnove avtomobilskih zavarovanj.​


V vseh treh primerih lahko izbirate med različnimi paketi, odvisno od vaših želja in potreb.

politika zasebnosti RCImožnosti storitev RCI

Zavarovanje za posojilojemalce

Odkrijte in izberite ponudbo, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Zasnovali smo dve zavarovalni pogodbi, ki sta povezani s financiranjem vašega vozila Renault.

 • Zavarovanje

Zavarovanje za primer smrti, nezgodne invalidnosti in izgube zaposlitve

Zavarovanje BNI (zavarovanje posojilojemalca za primer nezgodne smrti, nezgodne invalidnosti ali izgube zaposlitve) ščiti vas in vaše bližnje v težkih življenjskih okoliščinah, ko se vaše finančno stanje lahko močno spremeni. Ob sklenitvi BNI zavarovanja bodo omenjene finančne in življenjske težave lažje prebrodljive.

Zavarovanje BNI je vključeno v vsak kredit, kjer zavarovalnica v primeru izgube službe krije do 6 mesečnih obrokov. Opcijsko pa je na voljo tudi pri lizing ponudbah.

V primeru nezgodne smrti ali nezgodne invalidnosti, tako pri kreditu kot pri lizingu, zavarovalnica krije celoten preostanek dolga.

 

Kako do zavarovanja BNI?


Zahtevajte BNI zavarovanje že ob podpisu pogodbe o financiranju vašega vozila. Storitev bo tako že vključena v vaš finančni paket.

BNI Zavarovanja
 • Zavarovanje

Zavarovanje finančne vrzeli​

Z zagotovljenim zavarovanjem finančne vrzeli se zavarujete pred finančno izgubo, če je vaše vozilo ukradeno ali uničeno. GAP zavarovanje vam zagotavlja, da prejmete ocenjeno tržno vrednost vozila. Vrniti pa morate vaš morebitni dolg, ki ga morate poravnati finančni instituciji.


V primeru popolne škode na vozilu vam GAP zavarovanje v prvih dveh letih krije razliko med ocenjeno vrednostjo vozila ob škodi in nakupno ceno vozila. Po preteku dveh let pa vam zavarovanje krije razliko med ocenjeno vrednostjo vozila ob škodi in preostankom dolga iz finančne pogodbe, povečanim za lastni delež – pologom (neamortiziran), ki ste ga plačali ob sklenitvi pogodbe.


GAP zavarovanje vam krije tudi začetni polog (ki ni amortiziran) in vrednost odbitne franšize (do 2 odstotka), lahko pa ga sklenete za novo ali rabljeno vozilo. Ponudba je na voljo tudi za poslovne uporabnike.


Kako do zavarovanja GAP?


Zahtevajte GAP zavarovanje že ob podpisu pogodbe o financiranju vašega vozila. Storitev bo tako že vključena v vaš finančni paket.

GAP Zavarovanja

Odkrijte več

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem