Novi MEGANE Grandtour E-TECH priključni hibrid se z zložljivo zadnjo sedežno klopjo Easy Break...

Najboljši čas je zdaj!

Odpeljite svoj Renault MEGANE Grandtour E-TECH z Renault Financiranjem

Renault – ponudba

aktualna ponudba Renault fleksi

Novi Renault MEGANE Grandtour Intens E-TECH 160 že za 319 €/mesec

odkrijte ponudbo
Renault – vozila na zalogi

aktualna ponudba - EKO SKLAD

Novi Renault MEGANE Grandtour Intens E-TECH 160 že za 259 €/mesec z EKO SKLAD kreditom*

odkrijte ponudbo

Novi MEGANE Grandtour tudi kot E-TECH priključni hibrid

Novi Megane Grandtour, opremljen z novim pogonskim sklopom E-Tech priključni hibrid, vključuje najboljše iz obeh svetov in vam ponuja edinstveno doživetje vožnje. Vozite v električnem načinu od ponedeljka do petka z enim polnjenjem na dan. Ob koncu tedna preklopite v hibridni način in se podajte na cesto brez skrbi glede dosega vožnje.

Kupujete novi Renault MEGANE Grandtour?

Oglejte si primerjavo izdatkov mesečne porabe.

Različica vozila novi Megane Grandtour E-Tech priključni hibrid INTENS E-TECH 160 EDITION ONE TCe 140 EDC
OBLIKA FINANCIRANJA EKO SKLAD kredit z 1,3 % obrestno mero Renault Financiranje
CENA Z UPOŠTEVANIMI POPUSTI 29.790 € 22.290 € 
Znesek pologa 8.550 €  8.550 € 
Znesek financiranja 21.240 €  13.740 € 
Obdobje financiranja (mesecev) 84 84
MESEČNI OBROK 265 €  212 € 
Δ v primerjavi z hibridom   - 51 €
Mešana poraba WLTP (l/100km) 1,9 7,2
Mesečni znesek porabe (25.000km/leto) 40 €  150 €
Poraba elektrike (kWh/100km) 13,08  
Mesečni strošek elektrike (25.000km/leto) 14 €   
SKUPNI MESEČNI ZNESEK PORABE (25.000km/leto) 54 €  150 €
KONČNI ZNESEK (Mesečni obrok + mesečna poraba) 319 €  361 €
Razlika v mesečnem strošku - 42 €   

PODROBNEJŠE INFORMACIJE O IZRAČUNU

oprema

Novi MEGANE Grandtour ni samo priključni hibrid, ampak vam ponuja še veliko več!

Elegantna silhueta, udobna notranjost, modularen prtljažnik. Novi Megane Grandtour E-Tech priključni hibrid združuje najboljše lastnosti vozila Megane Grandtour z vsemi prednostmi priključnega hibrida

Renault MEGANE Grandtour – MULTI-SENSE – polnilni hibrid

Trije načini vožnje (Pure, MySense in Sport) vam omogočajo, da prilagodite vzdušje v notranjosti karavana. Nastavite ambientalno osvetlitev in zvok motorja po svojem okusu. V načinu PURE lahko vozite izključno na električni pogon pri hitrosti do 135 km/h. Preklopite v način MySense ali Sport in izkoristite prednosti funkcije E-SAVE ter si zagotovite raven napolnjenosti baterije najmanj 40 %. 

Renault MEGANE Grandtour E-TECH – multimedijski sistem EASY LINK

Omogočite prikaz lokacij polnilnih postaj na zemljevidu in enostavno programirajte polnjenje baterije neposredno preko 24 cm (9,3”) zaslona na dotik EASY LINK. Preko prilagodljivega 26 cm (10,2") zaslona za voznika upravljajte raven napolnjenosti baterije ter enostavno poiščite naše inovativne sisteme za pomoč vozniku in informacije v zvezi z navigacijo.

Renault MEGANE Grandtour E-TECH – hibrid, zaslon za voznika

Naj bo polnjenje enostavno! Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na javni polnilni točki, programirajte polnjenje preko kotička MY Renault ali multimedijskega sistema EASY LINK. Novi Megane Grandtour E-Tech priključni hibrid napolnite samo v 3 urah na javni polnilni točki (16 A)* ali v 5 urah preko kabla na domači polnilni postaji (10 A). 


*Kabla Flexi-Charger in Wallbox sta na voljo kot dodatna oprema.

Renault MEGANE Grandtour E-TECH – My Renault

Prijavite se v svoj kotiček MY Renault in si oglejte stanje napolnjenosti baterije, programirajte polnjenje ali vklopite predhodno ogrevanje prostora za potnike v novem vozilu Megane Grandtour E-Tech priključni hibrid do optimalne temperature preko pametnega telefona.

pogonski sklopi

Novi MEGANE Grandtour E-TECH priključni hibrid

E-Tech hibridna tehnologija, ki je zasnovala priključne hibride, je bila razvita na podlagi pogonskih sklopov, ki jih uporablja ekipa Renault F1.

Renault MEGANE Grandtour – polnilni hibrid

Vsestranski karavan

Uživajte v vsakodnevni vožnji in se vozite brez skrbi glede porabe goriva. Vaš novi Megane Grandtour E-Tech priključni hibrid vam omogoča način vožnje po vaši izbiri. Načrtujete počitnice? Odpravite se na daljše potovanje brez skrbi glede dosega vožnje (do 50 km(1) z električnim pogonom v kombiniranem načinu).

Renault MEGANE Grandtour – polnilni hibrid

Novo doživetje vožnje

Uživajte v tihi vožnji, neprekosljivi odzivnosti in še močnejšemu pospeševanju. Novi Megane Grandtour E-Tech priključni hibrid združuje inovativen menjalnik z več načini delovanja in 1,6-litrski pogonski sklop najnovejše generacije s 160 KM.

Renault MEGANE Grandtour – polnilni hibrid

Nadzorovana poraba goriva

S pogonskim sklopom polnilnega hibrida E-Tech izkoristite prednosti 100 % električnega zagona za zmanjšanje porabe goriva in omejitev emisij CO2 tako na kratkih kot na daljših potovanjih (za do 70 %)(2). Na menjalniku izberite način »B« in omogočite boljšo rekuperacijo energije za še večji prihranek goriva.

WLTP protokol zagotavlja rezultate, ki natančneje odražajo vašo dejansko vsakodnevno uporabo v primerjavi s protokolom NEDC.

(1) v kombiniranem ciklu WLTP (po končni odobritvi)

različice

Izberite različico MEGANE Grandtour E-TECH priključni hibrid, ki vam najbolj ustreza

INTENS
PRIKLJUČNI HIBRID

INTENS

že za 32.490 €

  • Platišča iz lahke litine 41 cm (16")
  • Platišča iz lahke litine 41 cm (16") Siva Impulse
  • Sistem za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj
  • Oblazinjenje v temnem blagu v kombinaciji z imitacijo usnja

Več o novem Renault MEGANE Grandtour E-TECH priključnem hibridu

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.
Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v katalogu, trenutno niso na voljo. To velja med drugim za barvni 25 cm (10") informacijski zaslon z merilniki in prikazom navigacije, brezžično polnjenje mobilnega telefona, klic v sili in povezljivost navigacije. V trenutnih razmerah je dobavljivost konkretnih elementov opreme, ki zaradi globalnega pomanjkanja polprevodnikov v posameznem primeru morda ne bodo dobavljeni, zelo težko z gotovostjo napovedati vnaprej. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem