Nouveau KANGOO Van fourgonnette

inovativno gospodarsko vozilo

Ali delate v mestu? Kangoo Van je rešitev za vas z novo funkcijo "Open Sesame by Renault". Kangoo Van, ki je na voljo z zaprto ali vrtljivo pregrado, izpolni vse vaše vsakodnevne potrebe. S prostornino tovornega prostora od 3,3 m3 do 3,8 m3 boste zlahka našli prostor za opremo in blago v tovornem prostoru. 

Alt Image C29

Na voljo je električna različica vozila Kangoo Van E-Tech 100% electric

Do 300km dometa vožnje (WLTP).

profil

izberite različico vozila Kangoo Van, ki vam ustreza

Furgon

Furgon

že za 18.490 €

značilnosti

tehnologija, zasnovana za profesionalne uporabnike

Open Sesame by Renault – Kangoo Van

Open Sesame by Renault

Morate opraviti delo v mestu? Dostop do tovornega prostora preko zadnjih vrat je lahko zahteven. Kangoo Van, ki je opremljen z največjimi bočnimi vrati na trgu (1,45 m), vam omogoča enostavnejši dostop do tovora. Enostavneje ne gre!

Sistemi za pomoč vozniku za vozilo Kangoo Van

11 sistemov za pomoč vozniku

Ne glede na to, ali se vozite po mestu oziroma se odpravljate na daljšo pot, vam Kangoo Van s sistemom za aktivno zaviranje v sili in pomočjo za ohranjanje voznega pasu zagotavlja varnost. Imejte dogajanje za sabo ves čas pod nadzorom s pomočjo pri vzvratni vožnji. Vozite povsem brezskrbno za volanom vozila Kangoo Van s sistemi za pomoč vozniku.

Kangoo Van – multimedijski sistem EASY LINK

Multimedijski sistem Easy link

Za sodobno doživetje vožnje po meri enostavno povežite pametni telefon ter dostopajte do vseh aplikacij in povezljivih storitev preko 20 cm (8") osrednjega zaslona multimedijskega sistema easy link, ki je združljiv s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™. 

Alt Image C29

Elementi

Naše rešitve po meri za podjetja

Izkoristite prednosti posebnih elementov, prilagojenih zahtevam in potrebam vašega podjetja.

rešitev za vse vrste posla

Naše posebne predelave, prilagojene vašemu podjetju

Alt Image C29

Prevoz blaga

Se ukvarjate s kurirsko službo, ulično prodajo hrane ali prevozom hitro pokvarljivega blaga? Izvedite več o naših namenskih rešitvah:

 

  • Izotermična ali hladilna enota
  • Tovornjaki za pripravo hrane, dogodke
  • Prevoz paketov
Alt Image C29

Gradbeništvo – zaključna dela – vzdrževanje

Se ukvarjate z gradbeništvom, zaključnimi deli, urejanjem krajine ali vzdrževanjem? Imamo rešitev za vas!

 

  • Servisna vozila
  • Poltovornjak 

Podrobnejši podatki o vozilu Kangoo Van

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem