TRAFIC – zunanjost gospodarskega vozila

funkcionalen dizajn Robustno in dinamično gospodarsko vozilo za vsakdanjo uporabo

Čiste linije, sprednja kromirana mreža, žarometi Full LED, meglenke, prepoznavna svetlobna podoba Renault. Trafic z modernim in dinamičnim sprednjim delom združuje robustno in trpežno zasnovo, ki vam omogoča večjo učinkovitost.

različice

Trafic je na voljo v več različicah

Furgon

Furgon

že za 20.190 €
Podaljšana kabina

Podaljšana kabina

že za 23.890 €

značilnosti

Pomislili smo na vse, da bi vam poenostavili življenje

Novi TRAFIC – oprema

Pameten in povezan

Trafic vam s pametno zasnovo omogoča spopadanje z vsemi morebitnimi izzivi:

  • Pametna mobilna pisarna 
  • Odprtina za natovarjanje dolgega tovora 
  • Pomoč pri vožnji
  • Povezljivi multimedijski sistemi Android Auto™ in Apple CarPlay™

Delovno orodje po meri

Poslovni uporabniki (gostinstvo, gradbeništvo, zdravstvo in druga področja) se ukvarjate z edinstveno dejavnostjo, zato smo tu mi, da vam ponudimo rešitev za vaše vsakodnevne potrebe. Odkrijte našo ponudbo opreme, dodatne opreme in rešitve za predelave na ključ.

zmogljivost

Oglejte si informacije, ki so na voljo o motorju, menjalniku in pogonu

Novi Trafic – motor

Novi motor in menjalnik

Trafic je na voljo z novim 2,0-litrskim motorjem in novim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko EDC. Uživajte v dodatnem udobju, zmogljivosti in navoru ter hkrati zmanjšajte porabo goriva, kar vam omogoča 100 % užitek v vožnji in varčnost.

Novi TRAFIC – Extended Grip

Rešitve pogona

Vozite na zahtevnem terenu?

Odkrijte naše rešitve pogona: Pomoč pri speljevanju v klanec in Extended Grip.

Podrobnejši podatki o vozilu Trafic

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v katalogu, trenutno niso na voljo. To velja med drugim za avtoradio, ki je del serijske ali opcijske opreme. V trenutnih razmerah je dobavljivost konkretnih elementov opreme, ki zaradi globalnega pomanjkanja polprevodnikov v posameznem primeru morda ne bodo dobavljeni, zelo težko z gotovostjo napovedati vnaprej. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem