Odkrijte omejeno serijo vozila

Renault CLIO I FEEL SLOVENIA

S ponosom narejen v Sloveniji.

Alt Image D8
Alt Image C29

Renault CLIO - S ponosom narejen v Sloveniji!

Omejena serija „I FEEL SLOVENIA“

  • Bogata serijska oprema

- Kamera 360° in sistem za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj

- Sistem za pomoč pri ohranjanju vozila na voznem pasu

- Sistem za aktivno zaviranje v sili z zaznavo pešcev

  • Z ugodnostmi do 2.800 €*

- 5 let podaljšanega jamstva

- 5 let vzdrževanja po polovični ceni

- Obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 99 €

Želim ponudbo

OMEJENA SERIJA

Renault CLIO I FEEL SLOVENIA

SLOVENSKI PONOS

CLIO I FEEL SLOVENIA sloni na nivoju opreme Intens, vendar z dodatno opremo ponuja še več ekskluzivnosti. Prepoznaven je po kromirani prednji maski, simbolu I FEEL SLOVENIA na prtljažnih vratih, 43 cm (17'') platiščih v sivi barvi »Viva Stella« ter LED meglenkah spredaj.  
 
Tudi v notranjosti se lahko pohvali z dodatnim udobjem kot je sredinska konzola z naslonom za roke, samozatemnitvenim vzvratnim ogledalom in sistemom Multi-Sense®.

LE NAJBOLJŠE IZPOD DOLENJSKIH ROK

Odkrijte našo omejeno serijo vozila Renault CLIO I FEEL SLOVENIA, izdelano v Novomeškem Revozu. Tako bo novi CLIO pod imenom nacionalne blagovne znamke še naprej nadaljeval tradicijo uspešne proizvodnje vozil Renault na Dolenjskem. CLIO I FEEL SLOVENIA vas bo navdušil tudi z bogatim nivojem opreme, kakršne ste vajeni pri vozilih višjega cenovnega razreda. 

Naj vas zapelje Renault CLIO – omejena serija I FEEL SLOVENIA z bogato opremo

Ekskluziven dizajn

CLIO IFS

ELEGANTNEJŠA NOTRANJOST

Notranjost v črni barvi in oblazinjenje v kombinaciji imitacije usnja in blaga črne barve predstavljata še več udobja za voznika in elegantnejši videz. Sistem Multi-Sense® poskrbi za možnost nastavitve ambientalne osvetlitve, prilagoditve prikazovalnikov ter možnost nastavitve različnih načinov vožnje (Navadna, Eco, Sport, Personalizirana).

CLIO IFS

OPTIMALEN NADZOR

V mestu ali na avtocesti je CLIO I FEEL SLOVENIA z vami pripravljen na vsako situacijo.  360-stopinjska kamera za optimalno vidljivost, sistem za pomoč pri parkiranju spredaj in zadaj, opozorilnik prekoračitve hitrosti s prepoznavo prometnih znakov so tehnologije, ki vam zagotavljajo dinamično vožnjo za še večji občutek varnosti in udobja.

CLIO IFS

DINAMIČNOST VOŽNJE

CLIO I FEEL SLOVENIA ponuja poleg motorja TCe 100 tudi različico na avtoplin TCe 100 LPG. Tako boste z vgrajenim pogonom na plin imeli manjše stroške goriva in nižji izpust CO2. 

RENAULT CLIO I FEEL SLOVENIA

Na voljo tudi v različici s plinskim pogonom

Podrobnejši podatki o vozilu Renault CLIO - omejena serija I FEEL SLOVENIA

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem