CLIO R.S. Line – modra zunanjost, zadnja stran

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Športna prepoznavnost

Clio R.S. Line ponuja edinstveno osebnost z energičnimi športnimi oblinami: sprednji odbijač s podaljškom v slogu F1, prepoznaven simbol modelov R.S., in posebna 41 cm (16”) platišča Boavista ali 43 cm (17”) platišča Magny-Cours z diamantnim rezom.

 

Spredaj izstopa s satasto spodnjo mrežo, zadaj pa z obrobo s spojlerjem in ovalno kromirano izpušno cevjo

CLIO R.S. Line – modra zunanjost – sprednja stran
CLIO R.S. Line – modra zunanjost – zadnja stran
CLIO R.S. Line – modra zunanjost

Ekskluziven dizajn in oprema

CLIO R.S. Line – notranjost

Športni videz tudi v notranjosti

Notranjost izraža enak športni duh: oblazinjenje v karbonski barvi z rdečimi okrasnimi šivi, športni volan iz perforiranega usnja z dvojnim rombom Renault, aluminijaste stopalke, športni sedeži z ojačano stransko podporo, vodoravna rdeča črta, ki se razteza čez armaturno ploščo, in pametna kabina po meri voznika. S kombinacijo kakovosti, ergonomskega dizajna, tehnologije in logotipa R.S. Line ima Clio ekskluzivno notranjost v slogu Renault Sport.

CLIO R.S. Line – 24 cm (9,3‘‘) zaslon na dotik

Optimalen nadzor

V mestu ali na avtocesti je Clio R.S. Line z vami v vsaki situaciji. 360-stopinjska kamera za optimalno vidljivost, prostoročno parkiranje Easy Park Assist, samodejno zaviranje v sili s senzorji za pešce. Vse to so tehnologije, ki zagotavljajo dinamično vožnjo s popolno varnostjo.

CLIO R.S. Line – platišča

Dinamičnost in učinkovitost

S svojim ekskluzivnim športnim profilom ponuja Clio R.S. Line pestro izbiro konfiguracij motorja, vključno z novim motorjem TCe 130 v kombinaciji z menjalnikom EDC in obvolanskima prestavnima ročicama. Z dinamičnim podvozjem vozila Clio se poslovite od dolgočasne vožnje! Clio R.S. Line ima vse, kar potrebujete za edinstveno doživetje vožnje.

Podrobnejši podatki o vozilu Renault CLIO

Odkrijte podobna vozila Renault

CAPTUR
CAPTUR
že za 17.690 €
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 19.090 €
ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 33.790 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem